
Kepta marinuota menkė
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | menkės |
0.5 stiklinės | aliejaus |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Išvalyta supjaustyta menkė (be kaulų) 30 min. palaikoma citrinos sulčių ir maltų prieskonių marinate. Vėliau pasūdoma, pavoliojama miltuose ir kepama įkaitintame aliejuje ant lengvos ugnies.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptas karšis
-
Keptos plekšnės
-
Žuvis tešloje
-
Džiūvėsiuose kepta žuvis
-
Bacalaitos – menkės kepsneliai
-
Austrės su lietuviškais obuoliais
-
Žuvis su persikais
-
Krevečių užkepėlė
-
Žuvies paplotėliai
-
Jūros lydeka su kuskusu
-
Lietuviški "sushiai"
-
Skumbrė mikrobanginėje
-
Kepta menkė su bulvėmis
-
Kepta orkaitėje lydeka
-
Lašišos kepsneliai
-
Karpis su porais
-
Lašiša su bulvių ir morkų koše
-
Tradicinė dvaro žuvis adventui
-
Lašiša su daržovėmis
-
Troškinta lydeka
Kepta marinuota menkė
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Menkės,
1 kilogramas -
Aliejus,
0.5 stiklinės -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Citrinų sultys
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalyta supjaustyta menkė (be kaulų) 30 min. palaikoma citrinos sulčių ir maltų prieskonių marinate. Vėliau pasūdoma, pavoliojama miltuose ir kepama įkaitintame aliejuje ant lengvos ugnies.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...