
Lašišos apkepas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
600 gramų | lašišų filė | |
200 gramų | grietinė | |
0.5 vieneto | citrinos | |
2 valgomieji šaukštai | krapai (smulkinti) | |
1 valgomasis šaukštas | garstyčios | |
šiek tiek | cukrus | |
šiek tiek | maltų juodųjų pipirų | |
Trupiniams: | ||
140 gramų | kvietiniai miltai | |
80 gramų | sviestas | |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Lašišą supjaustykite gabalais.
2.
Į greitinę įmaišykite garstyčias, citrinos sultis, cukrų, druską, pipirus ir krapus.
3.
Į miltus įmaišome žiupsnelį druskos, suberiame kubeliais supjaustytą šaltą sviestą ir triname tarp pirštų, kol gaunasi trupiniai.
4.
Į kepimo formą sudėkite lašišos gabalus, supilkite grietinės mišinį ir apibarstykite trupiniais. Kepame 200 C laipsnių orkaitėje apie 15-20 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Plekšnė su špinatais ir feta
-
Žuvies spurgytės
-
Prancūziški žuvies suktinukai su varškės sūriu
-
Folijoje kepta lašiša
-
Skani zuvytė
-
Orkaitėje keptos telapijos
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Ant garų kepta lašiša su prieskoniais
-
Užkandėlė su „Klasikine“ silke
-
Skumbrė pievagrybių padaže
-
Keptos kuojos
-
Lašiša folijoje
-
Žuvies filė
-
Bulvių apkepas su svogūnais
-
Silkė su morkomis
-
Lašiša su krapų ir petražolių padažu
-
Troškinta lydeka
-
Salotos su šaltai rūkyta lašiša ir granatais
-
Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
-
Apelsininė lašiša
Lašišos apkepas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Lašišų filė,
600 gramų -
Grietinė,
200 gramų -
Citrinos,
0.5 vieneto -
Krapai, smulkinti,
2 valgomieji šaukštai -
Garstyčios,
1 valgomasis šaukštas - Cukrus
- Malti juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Kvietiniai miltai,
140 gramų -
Sviestas,
80 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lašišą supjaustykite gabalais.
Į greitinę įmaišykite garstyčias, citrinos sultis, cukrų, druską, pipirus ir krapus.
Į miltus įmaišome žiupsnelį druskos, suberiame kubeliais supjaustytą šaltą sviestą ir triname tarp pirštų, kol gaunasi trupiniai.
Į kepimo formą sudėkite lašišos gabalus, supilkite grietinės mišinį ir apibarstykite trupiniais. Kepame 200 C laipsnių orkaitėje apie 15-20 minučių.
Reklama:
Komentarai (2)
-
daiva
2014-12-13 22:55
taip skaniai atrodo reik pabandyti.;-)net seiles nutyso
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...