![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Lašišos apkepas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
600 gramų | lašišų filė | |
200 gramų | grietinė | |
0.5 vieneto | citrinos | |
2 valgomieji šaukštai | krapai (smulkinti) | |
1 valgomasis šaukštas | garstyčios | |
šiek tiek | cukrus | |
šiek tiek | maltų juodųjų pipirų | |
Trupiniams: | ||
140 gramų | kvietiniai miltai | |
80 gramų | sviestas | |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Lašišą supjaustykite gabalais.
2.
Į greitinę įmaišykite garstyčias, citrinos sultis, cukrų, druską, pipirus ir krapus.
3.
Į miltus įmaišome žiupsnelį druskos, suberiame kubeliais supjaustytą šaltą sviestą ir triname tarp pirštų, kol gaunasi trupiniai.
4.
Į kepimo formą sudėkite lašišos gabalus, supilkite grietinės mišinį ir apibarstykite trupiniais. Kepame 200 C laipsnių orkaitėje apie 15-20 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karpis, keptas orkaitėje
-
Farširuota lydeka
-
Pieniška moliūgų sriuba
-
Silkė su morkomis
-
Kepta stinta
-
Farširuota lydeka kepta orkaitėje
-
Žuvies kukuliukai
-
Tagliatelle all`astice
-
Tešloje kepti žuvies piršteliai
-
Menkė tešloje
-
Žuvies pyragas
-
Žuvis su daržovėmis
-
Lašiša su kuskuso kruopomis ir keptomis daržovėmis
-
Tailandietiški žuvies blyneliai
-
Troškintas lynas
-
Lašiša orkaitėję su saulėgrąžomis
-
Žuvies blyneliai su krevetėmis
-
Žuvis "lenkiškame" padaže
-
Folijoje kepta lašiša
-
Cukinijos ir žuvies blyneliai
Lašišos apkepas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Lašišų filė,
600 gramų -
Grietinė,
200 gramų -
Citrinos,
0.5 vieneto -
Krapai, smulkinti,
2 valgomieji šaukštai -
Garstyčios,
1 valgomasis šaukštas - Cukrus
- Malti juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Kvietiniai miltai,
140 gramų -
Sviestas,
80 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lašišą supjaustykite gabalais.
Į greitinę įmaišykite garstyčias, citrinos sultis, cukrų, druską, pipirus ir krapus.
Į miltus įmaišome žiupsnelį druskos, suberiame kubeliais supjaustytą šaltą sviestą ir triname tarp pirštų, kol gaunasi trupiniai.
Į kepimo formą sudėkite lašišos gabalus, supilkite grietinės mišinį ir apibarstykite trupiniais. Kepame 200 C laipsnių orkaitėje apie 15-20 minučių.
Reklama:
Komentarai (2)
-
daiva
2014-12-13 22:55
taip skaniai atrodo reik pabandyti.;-)net seiles nutyso
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...