
Tešloje kepta lašiša
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | lašiša (filė) |
1 stiklinė | kvietiniai miltai |
1 vienetas | kiaušiniai |
125 mililitrai | alaus (šviesus) |
0.5 vieneto | citrinos |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Žuvis nuplaunama, supjaustoma juostelėmis, pasūdoma, apšlakstoma citrinos sultimis. Iš miltų, kiaušinio, alaus bei druskos užmaišoma tešla (ji valandą palaikoma). Žuvies gabalai pavoliojami miltuose, suvilgomi paruoštoje tešloje, sudedami į verdantį aliejų (žuvis turi būti apsemta) ir iškepami. Iškepta žuvis patiekiama su biria ryžių koše ar miltiniais gaminiais ir pomidorų padažu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Apelsininė lašiša
-
Žuvies kukuliukai
-
Karpis pietums
-
Žuvies kotletai su grybais
-
Kepta menkė
-
Kepta marinuota žuvis
-
Omarai
-
Aromatinga ant grotelių kepta žuvis
-
Orkaitėje kepta lašiša su garstyčiomis ir česnaku
-
Troškinta žuvis
-
Lašiša folijoje
-
Jūros lydeka Graikiškai
-
Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
-
Lašiša su krapų padažu
-
Įdaryta lazanija
-
Žuvis su garstyčiomis
-
Lašiša sluoksniuotoje tešloje
-
Marinuotas ir keptas upėtakis
-
Marinuota žuvis su padažu
-
Lynas, keptas su džiūvėsėliais
Tešloje kepta lašiša
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Lašiša, filė,
500 gramų -
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Alus, šviesus,
125 mililitrai -
Citrinos,
0.5 vieneto - Druska
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvis nuplaunama, supjaustoma juostelėmis, pasūdoma, apšlakstoma citrinos sultimis. Iš miltų, kiaušinio, alaus bei druskos užmaišoma tešla (ji valandą palaikoma). Žuvies gabalai pavoliojami miltuose, suvilgomi paruoštoje tešloje, sudedami į verdantį aliejų (žuvis turi būti apsemta) ir iškepami. Iškepta žuvis patiekiama su biria ryžių koše ar miltiniais gaminiais ir pomidorų padažu.
Reklama:
Komentarai (10)
-
pukuotukas
2011-10-03 18:58
Super kaip skanu! :super2: :mmm: :jee: :soku2: :parselis: :taip:
-
aldona
2010-03-28 00:57
o kiek laiko kepti?
-
Gintas
2010-01-15 14:46
Kad trapi ir skani tešla pavyktu, alus bet koks netinka. Kepėm su miežiniu - skanu, su tais kur daugiausia reklamuojami - ne! :soku2:
-
agne
2009-07-09 20:23
graziai atrodo :parselis:
-
(anonimas)
2009-05-17 14:46
:parselis:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...