Virtas karšis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 1 kilogramas | karšis |
| 4 vienetai | juodieji pipirai |
| 1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
| 4 vienetai | gvazdikėliai |
| 1 vienetas | morkos |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 1 vienetas | salierai |
| 1 vienetas | petražolės (šakelė) |
| 1 vienetas | poras |
| 1 vienetas | citrinos |
| 0.5 stiklinės | krienai (tarkuoti) |
| 2 valgomieji šaukštai | grietinė |
| 1 vienetas | kiaušiniai (virtas) |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Išvalytas karšis supjaustomas, apšlakstomas citrinos sultimis ir laikomas 30 min. Prieskoninės daržovės ir prieskoniai užpilami vandeniu, užvirinama. Čia sudedama žuvis ir verdama ant mažos ugnies 15 min. Vėliau karšis sudedamas į pusdubenį, apdėliojamas tarkuotais krienais, sumaišytais su grietine, pabarstomas kapotu kietai virtu kiaušiniu. Prie karšio tinka bulvių, ryžių, žirnių košės, šviežių daržovių salotos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tuno salotos su feta sūriu
-
Troškintas lynas
-
Žuvies kukulaičiai
-
Skumbrė pievagrybių padaže
-
ZIGMO lašiša su karamelizuota sojos, cukranendrių cukraus ir laimo plutele
-
Keptos seliavos
-
Žuvis su migdolais
-
Silkės ir brokolių užkandėlė
-
Pyragas su lašišos įdaru
-
Švediškos bulvės su ZIGMO Bocmano silke
-
Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
-
Lašiša su daržovėmis ir grybais
-
Keptos krevetės mangų padaže
-
Tagliatelle all`astice
-
Žuvis su daržovėmis
-
Virtas karšis su obuoliais
-
Tuno blyneliai
-
Lašiša su vaisiais
-
Troškinta žuvis
-
Skumbrė su citrina
Virtas karšis
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Karšis,
1 kilogramas -
Juodieji pipirai,
4 vienetai -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas -
Gvazdikėliai,
4 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas -
Petražolės, šakelė,
1 vienetas -
Poras,
1 vienetas -
Citrinos,
1 vienetas -
Krienai, tarkuoti,
0.5 stiklinės -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai, virtas,
1 vienetas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalytas karšis supjaustomas, apšlakstomas citrinos sultimis ir laikomas 30 min. Prieskoninės daržovės ir prieskoniai užpilami vandeniu, užvirinama. Čia sudedama žuvis ir verdama ant mažos ugnies 15 min. Vėliau karšis sudedamas į pusdubenį, apdėliojamas tarkuotais krienais, sumaišytais su grietine, pabarstomas kapotu kietai virtu kiaušiniu. Prie karšio tinka bulvių, ryžių, žirnių košės, šviežių daržovių salotos.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
