
Virtas karšis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | karšis |
4 vienetai | juodieji pipirai |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
4 vienetai | gvazdikėliai |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | salierai |
1 vienetas | petražolės (šakelė) |
1 vienetas | poras |
1 vienetas | citrinos |
0.5 stiklinės | krienai (tarkuoti) |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
1 vienetas | kiaušiniai (virtas) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Išvalytas karšis supjaustomas, apšlakstomas citrinos sultimis ir laikomas 30 min. Prieskoninės daržovės ir prieskoniai užpilami vandeniu, užvirinama. Čia sudedama žuvis ir verdama ant mažos ugnies 15 min. Vėliau karšis sudedamas į pusdubenį, apdėliojamas tarkuotais krienais, sumaišytais su grietine, pabarstomas kapotu kietai virtu kiaušiniu. Prie karšio tinka bulvių, ryžių, žirnių košės, šviežių daržovių salotos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta žuvis su daržovėmis
-
Žuvies zrazai
-
Žuvies kotletai
-
Ant iešmo keptas ungurys
-
Skani zuvytė
-
Troškinta menkė (ubagiškai)
-
Lašišos apkepas
-
Folijoje keptas karpis
-
Jūros gėrybių šašlykas
-
Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
-
Farširuota lydeka kepta orkaitėje
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Bulvių apkepas su svogūnais
-
Suktinukai
-
Karpis, pomidorų padaže
-
Karpis su sūrio kepurėle
-
Kepta lydeka
-
Tradicinė dvaro žuvis adventui
-
Žuvies blynukai
-
Norvegiška menkė vasariškai
Virtas karšis
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Karšis,
1 kilogramas -
Juodieji pipirai,
4 vienetai -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas -
Gvazdikėliai,
4 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas -
Petražolės, šakelė,
1 vienetas -
Poras,
1 vienetas -
Citrinos,
1 vienetas -
Krienai, tarkuoti,
0.5 stiklinės -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai, virtas,
1 vienetas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalytas karšis supjaustomas, apšlakstomas citrinos sultimis ir laikomas 30 min. Prieskoninės daržovės ir prieskoniai užpilami vandeniu, užvirinama. Čia sudedama žuvis ir verdama ant mažos ugnies 15 min. Vėliau karšis sudedamas į pusdubenį, apdėliojamas tarkuotais krienais, sumaišytais su grietine, pabarstomas kapotu kietai virtu kiaušiniu. Prie karšio tinka bulvių, ryžių, žirnių košės, šviežių daržovių salotos.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...