Virtas karšis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | karšis |
4 vienetai | juodieji pipirai |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
4 vienetai | gvazdikėliai |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | salierai |
1 vienetas | petražolės (šakelė) |
1 vienetas | poras |
1 vienetas | citrinos |
0.5 stiklinės | krienai (tarkuoti) |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
1 vienetas | kiaušiniai (virtas) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Išvalytas karšis supjaustomas, apšlakstomas citrinos sultimis ir laikomas 30 min. Prieskoninės daržovės ir prieskoniai užpilami vandeniu, užvirinama. Čia sudedama žuvis ir verdama ant mažos ugnies 15 min. Vėliau karšis sudedamas į pusdubenį, apdėliojamas tarkuotais krienais, sumaišytais su grietine, pabarstomas kapotu kietai virtu kiaušiniu. Prie karšio tinka bulvių, ryžių, žirnių košės, šviežių daržovių salotos.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Keptas karpis pomidorų padaže
- Žuvis su alyvuogėmis
- Tuno blyneliai
- Pomidorų padaže keptas šamas
- Kepta jūros ešerio filė su grikiais
- Karpis grilyje su Kotanyi prieskoniais
- Žuvų piršteliai (naminiai)
- Menkės kotletukai su baravykais
- Lašiša su krapų padažu
- Saidos filė su ryžiais
- Lašišos užkandėlė
- Saldžiarūgštė silkė
- Šamų kotletukai
- Lynas, keptas ant grotelių
- Marinuota stinta
- Jūros lydeka Graikiškai
- Lašiša su citrina
- Midijos su špinatais
- Kepta žuvis jogurto padaže
- Bulviniai blynai su lašiša
Virtas karšis
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Karšis,
1 kilogramas -
Juodieji pipirai,
4 vienetai -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas -
Gvazdikėliai,
4 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas -
Petražolės, šakelė,
1 vienetas -
Poras,
1 vienetas -
Citrinos,
1 vienetas -
Krienai, tarkuoti,
0.5 stiklinės -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai, virtas,
1 vienetas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalytas karšis supjaustomas, apšlakstomas citrinos sultimis ir laikomas 30 min. Prieskoninės daržovės ir prieskoniai užpilami vandeniu, užvirinama. Čia sudedama žuvis ir verdama ant mažos ugnies 15 min. Vėliau karšis sudedamas į pusdubenį, apdėliojamas tarkuotais krienais, sumaišytais su grietine, pabarstomas kapotu kietai virtu kiaušiniu. Prie karšio tinka bulvių, ryžių, žirnių košės, šviežių daržovių salotos.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...