| 16 vienetų | austrių |
| 2 vienetai | obuoliai (rūgštūs, maži) |
| šiek tiek | jūros dumblių lapai |
| šiek tiek | juodieji pipirai (šviežiai grūsti) |
Kulinarinis loftas „Čiop Čiop“ austrių sezono proga parengė specialų austrių ir šampano derinimo kursą. Jo metu „Čiop Čiop“ šefas prancūzas Marcas d’Erceville supažindins su skirtingais austrių patiekimo būdais. Šiam kursui Vyno akademijos ekspertai priderino šampaną „Moutard“. Austrių ir šampano deriniai bus vertinami spalio 27 dieną, o dabar šefas Marcas d‘Erville siūlo pasitelkti sezoninius produktus – rūgščius lietuviškus obuolius, kurių šiuo metu apstu turguose ir soduose.
Daugiau apie kursą: http://www.ciopciop.lt/kursas/austres-sampanas-61
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinta lydeka
-
Lašiša folijoje
-
Orkaitėje kepta žuvis
-
Keptas upėtakis
-
Ant iešmo keptas ungurys
-
Kulebekas
-
Kepta skumbrė
-
Žuvies apkepas
-
Troškinta žuvis su morkomis
-
Bulviniai krabų blyneliai
-
Itališki koldūnai
-
Karpis grilyje su Kotanyi prieskoniais
-
Šutintas upėtakis
-
Keptas ungurys
-
Žuvytės tešloje
-
Žuvies maltinukai su žirnelių įdaru
-
Žuvis tešloje
-
Kepta lydeka
-
Karpis, šutintas aluje
-
Bulvių apkepas su svogūnais
Austrės su lietuviškais obuoliais
akcijas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Austrės,
16 vienetų -
Obuoliai, rūgštūs, maži,
2 vienetai - Jūros dumblių lapai
- Juodieji pipirai, šviežiai grūsti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Laikydami kiautą rankšluosčiu atsargiai atverkite austres ir pjaukite per pagrindinį nervą.
Obuolį supjaustykite 5 mm storio ir kelių centimetrų pločio lazdelėmis.
Sukarpykite kelis jūros dumblių lapus.
Uždėkite ant austrių Nori ir obuolių gabalėlius.
Kulinarinis loftas „Čiop Čiop“ austrių sezono proga parengė specialų austrių ir šampano derinimo kursą. Jo metu „Čiop Čiop“ šefas prancūzas Marcas d’Erceville supažindins su skirtingais austrių patiekimo būdais. Šiam kursui Vyno akademijos ekspertai priderino šampaną „Moutard“. Austrių ir šampano deriniai bus vertinami spalio 27 dieną, o dabar šefas Marcas d‘Erville siūlo pasitelkti sezoninius produktus – rūgščius lietuviškus obuolius, kurių šiuo metu apstu turguose ir soduose.
Daugiau apie kursą: http://www.ciopciop.lt/kursas/austres-sampanas-61
