
Lašiša su prieskoninėmis žolelėmis
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 gabalai | lašiša |
šiek tiek | provanso žolelės |
1 vienetas | citrinų sultys |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | bazilikas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Žuvį nuplaukite, nusausinkite, pabarstykite Provanso žolėmis, druska, pipirais ir apšlakstykite citrinų sultimis. Marinuokite 20 minučių.
2.
Lašišos gabalus sandariai įvyniokite į folija ir pašaukite į 180 - 200 °C temperatūros orkaitę ir kepkite 30 minučių.
3.
Tada atidenkite foliją, dėkite ant viršaus šviežių baziliku ir palikite pabūti orkaitėje 5 minutėms.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Apelsininė lašiša
-
Žuvies kukuliukai
-
Karpis pietums
-
Žuvies kotletai su grybais
-
Kepta menkė
-
Kepta marinuota žuvis
-
Omarai
-
Aromatinga ant grotelių kepta žuvis
-
Orkaitėje kepta lašiša su garstyčiomis ir česnaku
-
Troškinta žuvis
-
Lašiša folijoje
-
Jūros lydeka Graikiškai
-
Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
-
Lašiša su krapų padažu
-
Įdaryta lazanija
-
Žuvis su garstyčiomis
-
Lašiša sluoksniuotoje tešloje
-
Marinuotas ir keptas upėtakis
-
Marinuota žuvis su padažu
-
Lynas, keptas su džiūvėsėliais
Lašiša su prieskoninėmis žolelėmis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Lašiša,
2 gabalai - Provanso žolelės
-
Citrinų sultys,
1 vienetas - Druska
- Juodieji pipirai
- Bazilikas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvį nuplaukite, nusausinkite, pabarstykite Provanso žolėmis, druska, pipirais ir apšlakstykite citrinų sultimis. Marinuokite 20 minučių.
Lašišos gabalus sandariai įvyniokite į folija ir pašaukite į 180 - 200 °C temperatūros orkaitę ir kepkite 30 minučių.
Tada atidenkite foliją, dėkite ant viršaus šviežių baziliku ir palikite pabūti orkaitėje 5 minutėms.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...