
Lašiša su prieskoninėmis žolelėmis
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 gabalai | lašiša |
šiek tiek | provanso žolelės |
1 vienetas | citrinų sultys |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | bazilikas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Žuvį nuplaukite, nusausinkite, pabarstykite Provanso žolėmis, druska, pipirais ir apšlakstykite citrinų sultimis. Marinuokite 20 minučių.
2.
Lašišos gabalus sandariai įvyniokite į folija ir pašaukite į 180 - 200 °C temperatūros orkaitę ir kepkite 30 minučių.
3.
Tada atidenkite foliją, dėkite ant viršaus šviežių baziliku ir palikite pabūti orkaitėje 5 minutėms.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sicilijos ešerys
-
Lašiša folijoje
-
Aromatinga ant grotelių kepta žuvis
-
Keptas upėtakis
-
Jūros gėrybių šašlykas
-
Jūros lydeka su kuskusu
-
Kepti karosai
-
Silkė su džiovintais grybais
-
Keptos krevetės mangų padaže
-
Kepta lašiša
-
Žuvies kepsneliai
-
Sočiausioji pica
-
Karpis pietums
-
Kepta jūros ešerio filė krevečių padaže
-
Lašiša grietinėlės padaže
-
Folijoje kepta skumbrė
-
Kepta žuvis jogurto padaže
-
Lašišos šašlykas su paprikomis
-
Kepta jūros ešerio filė su grikiais
-
Lietuviški "sushiai"
Lašiša su prieskoninėmis žolelėmis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Lašiša,
2 gabalai - Provanso žolelės
-
Citrinų sultys,
1 vienetas - Druska
- Juodieji pipirai
- Bazilikas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvį nuplaukite, nusausinkite, pabarstykite Provanso žolėmis, druska, pipirais ir apšlakstykite citrinų sultimis. Marinuokite 20 minučių.
Lašišos gabalus sandariai įvyniokite į folija ir pašaukite į 180 - 200 °C temperatūros orkaitę ir kepkite 30 minučių.
Tada atidenkite foliją, dėkite ant viršaus šviežių baziliku ir palikite pabūti orkaitėje 5 minutėms.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...