Lašiša su prieskoninėmis žolelėmis
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 2 gabalai | lašiša |
| šiek tiek | provanso žolelės |
| 1 vienetas | citrinų sultys |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | bazilikas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Žuvį nuplaukite, nusausinkite, pabarstykite Provanso žolėmis, druska, pipirais ir apšlakstykite citrinų sultimis. Marinuokite 20 minučių.
2.
Lašišos gabalus sandariai įvyniokite į folija ir pašaukite į 180 - 200 °C temperatūros orkaitę ir kepkite 30 minučių.
3.
Tada atidenkite foliją, dėkite ant viršaus šviežių baziliku ir palikite pabūti orkaitėje 5 minutėms.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Marinuota žuvis su padažu
-
Sicilijos ešerys
-
Orkaitėje keptos dorados
-
Žuvies filė
-
Troškinta menkė (ubagiškai)
-
Kepta lašiša
-
Keptos seliavos su kiaušiniais
-
Karpis su porais
-
Žuvies ir pupelių blynai
-
Ant grotelių kepta žuvis
-
Keptas karpis tešloje
-
Kepta balta žuvis (Tilapia)
-
Lašišos šašlykas su paprikomis
-
Kepta lydeka
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Žuvies apkepas
-
Lašiša su krapų padažu
-
Žuvis ekvadorietiškai kokosų pieno padaže
-
Eršketas šampane
-
Švediškos bulvės su ZIGMO Bocmano silke
Lašiša su prieskoninėmis žolelėmis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Lašiša,
2 gabalai - Provanso žolelės
-
Citrinų sultys,
1 vienetas - Druska
- Juodieji pipirai
- Bazilikas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvį nuplaukite, nusausinkite, pabarstykite Provanso žolėmis, druska, pipirais ir apšlakstykite citrinų sultimis. Marinuokite 20 minučių.
Lašišos gabalus sandariai įvyniokite į folija ir pašaukite į 180 - 200 °C temperatūros orkaitę ir kepkite 30 minučių.
Tada atidenkite foliją, dėkite ant viršaus šviežių baziliku ir palikite pabūti orkaitėje 5 minutėms.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
