
Salotos su šaltai rūkyta lašiša ir granatais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 gūželė | salotos (Aisbergo) | |
1 pundelis | gražgarstės | |
1 vienetas | mango | |
8 vienetai | pomidorai ((vyšniniai)) | |
1 pakelis | lašiša (ZIGMO šaltai rūkyta) | |
0.5 vieneto | granatai ((sėklos)) | |
Padažui: | ||
šiek tiek | sojos padažas | |
šiek tiek | citrinos ((sultys)) | |
šiek tiek | medus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Salotos lapus suplėšykite ir sudėkite į dubenį, pabarstykite gražgarstės lapelių. Supjaustytus kubeliais mango vaisius ir per pusę supjaustytus vyšninius pomidorus suberkite ant salotų. Sudėkite susuktus lašišos gabalėlius ir apiberkite granatų sėklomis. Papuošti galite nesmulkintomis krapų šakelėmis. Padažą patiekite atskirai indelyje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pyragas su žuvies įdaru
-
Greiti lašišos kepsneliai
-
Karosai grietinėje
-
Žuvis su garstyčiomis
-
Karpis grilyje su Kotanyi prieskoniais
-
Žuvies maltiniai
-
Lašišos šašlykas
-
Spalvota žuvies užkepėlė
-
Keptas karpis tešloje
-
Folijoje kepta lašiša
-
Žuvies zrazai
-
Žuvis su migdolais
-
Šutintas upėtakis
-
Krevečių užkepėlė
-
Menkė garuose
-
Tradicinė dvaro žuvis adventui
-
Sardelės apsuktos bekonu
-
Žuvies pyragas
-
Gurmaniškas lašišos kepsnys
-
Lašiša folijoje
Salotos su šaltai rūkyta lašiša ir granatais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Salotos, Aisbergo,
1 gūželė -
Gražgarstės,
1 pundelis -
Mango,
1 vienetas -
Pomidorai, (vyšniniai),
8 vienetai -
Lašiša, ZIGMO šaltai rūkyta,
1 pakelis -
Granatai, (sėklos),
0.5 vieneto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Sojos padažas
- Citrinos, (sultys)
- Medus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Salotos lapus suplėšykite ir sudėkite į dubenį, pabarstykite gražgarstės lapelių. Supjaustytus kubeliais mango vaisius ir per pusę supjaustytus vyšninius pomidorus suberkite ant salotų. Sudėkite susuktus lašišos gabalėlius ir apiberkite granatų sėklomis. Papuošti galite nesmulkintomis krapų šakelėmis. Padažą patiekite atskirai indelyje.
Reklama:
Komentarai (2)
-
vitalija
2015-05-31 00:50
Labai skanios.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...