Ingredientus marinatui sumaišome, ištriname žuvį ir leidžiame pastovėti šaldytuve nors valandą.
Tuomet kepame arba grilyje, arba gerai įkaitintoje keptuvėje, įlašinę kelis lašus aliejaus, kol abi pusės gražiai apskrus.
Marinuotas ir keptas upėtakis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis | prieskoniai (pasirinktinai) |
500 gramų | upėtakis |
1 vienetas | aitriosios paprikos |
1 vienetas | imbieras (4 cm) |
1 arbatinis šaukštelis | kmynai |
1 arbatinis šaukštelis | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Užkandėlė su „Klasikine“ silke
- Kepta žuvis jogurto padaže
- Kepta žuvis su petražolėmis
- Menkės kotletukai su baravykais
- Krevečių užkepėlė
- Papuošta kepta lydeka
- Keptos midijos su sūriu
- Farširuota lydeka kepta orkaitėje
- „Farfalle“ makaronai su jūros gėrybėmis
- Greiti lašišos kepsneliai
- Karpis su salotomis
- Švediškos bulvės su ZIGMO Bocmano silke
- Silkė su svogūniukais
- Skani zuvytė
- Keptas įdarytas karpis
- Karpis pietums
- Kepta stinta
- Orkaitėje keptos dorados
- Žuvies kukuliukai
- Kepta žuvis su grybais
Marinuotas ir keptas upėtakis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Prieskoniai, pasirinktinai,
1 arbatinis šaukštelis -
Upėtakis,
500 gramų -
Aitrioji paprika,
1 vienetas -
Imbieras, 4 cm,
1 vienetas -
Kmynai,
1 arbatinis šaukštelis -
Aliejus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ingredientus marinatui sumaišome, ištriname žuvį ir leidžiame pastovėti šaldytuve nors valandą.
Tuomet kepame arba grilyje, arba gerai įkaitintoje keptuvėje, įlašinę kelis lašus aliejaus, kol abi pusės gražiai apskrus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...