Ingredientus marinatui sumaišome, ištriname žuvį ir leidžiame pastovėti šaldytuve nors valandą.
Tuomet kepame arba grilyje, arba gerai įkaitintoje keptuvėje, įlašinę kelis lašus aliejaus, kol abi pusės gražiai apskrus.

Marinuotas ir keptas upėtakis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis | prieskoniai (pasirinktinai) |
500 gramų | upėtakis |
1 vienetas | aitriosios paprikos |
1 vienetas | imbieras (4 cm) |
1 arbatinis šaukštelis | kmynai |
1 arbatinis šaukštelis | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Apelsininė lašiša
-
Kepta lašiša su brokolių padažu
-
Kepti grilyje oto gabalėliai
-
Menkė su krienais ir grietine
-
Žuvies šašlykai
-
Kepta skumbrė
-
Virtas karšis
-
Sočiausioji pica
-
Kepta lašiša tešloje
-
Žuvies maltinukai su žirnelių įdaru
-
Troškinta menkė (ubagiškai)
-
Orkaitėje keptos dorados
-
Jūros lydeka su kuskusu
-
Keptas karšis
-
Kepta lašiša
-
Lašišos faršo ir grikių kotletukai
-
Žuvies maltiniai
-
Lašiša su aitriosiomis paprikomis ir avokadų, agurkų salotomis
-
Saida margoje tešloje
-
Kalmarų žiedai tešloje
Marinuotas ir keptas upėtakis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Prieskoniai, pasirinktinai,
1 arbatinis šaukštelis -
Upėtakis,
500 gramų -
Aitrioji paprika,
1 vienetas -
Imbieras, 4 cm,
1 vienetas -
Kmynai,
1 arbatinis šaukštelis -
Aliejus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ingredientus marinatui sumaišome, ištriname žuvį ir leidžiame pastovėti šaldytuve nors valandą.
Tuomet kepame arba grilyje, arba gerai įkaitintoje keptuvėje, įlašinę kelis lašus aliejaus, kol abi pusės gražiai apskrus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...