
Karališkas Grill otas
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 vienetas | otas |
6 vienetai | krabai |
1 pakelis | kotanyi žuvies kepsnių prieskoniai |
1 žiupsnelis | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Žuvį išdarinėti ir supjaustyti norimo dydžio gabalais.
2.
Ištrinti Kotanyi prieskoniais žuviai. Palikti pernakt.
3.
Kepti ant žarijų, padėjus ant folijos. Kepti abi puses.
4.
Papuošti mėgstamomis jūros gėrybėmis, šiuo atveju krabais, petražolėmis.
5.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvų piršteliai (naminiai)
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Kepta žuvis su daržovėmis
-
Lašiša su kuskuso kruopomis ir keptomis daržovėmis
-
Keptos seliavos
-
Karpis, marinuotas česnake
-
Jūros lydeka su kuskusu
-
Saida margoje tešloje
-
Žuvis padaže
-
Žuvies kepsneliai
-
Žuvies zrazai
-
Lašišos faršo ir grikių kotletukai
-
Karpis, keptas orkaitėje
-
Kepta lydeka su daržovėmis
-
Aromatinga ant grotelių kepta žuvis
-
Tradicinė dvaro žuvis adventui
-
Lašišos apkepas
-
Farširuota lydeka
-
Spageti su alyvuogėmis
-
Skumbrė pievagrybių padaže
Karališkas Grill otas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Otas,
1 vienetas -
Krabai,
6 vienetai -
Kotanyi žuvies kepsnių prieskoniai,
1 pakelis -
Petražolės,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Olga
Gaminimo eiga:
Žuvį išdarinėti ir supjaustyti norimo dydžio gabalais.
Ištrinti Kotanyi prieskoniais žuviai. Palikti pernakt.
Kepti ant žarijų, padėjus ant folijos. Kepti abi puses.
Papuošti mėgstamomis jūros gėrybėmis, šiuo atveju krabais, petražolėmis.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...