Karališkas Grill otas
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 vienetas | otas |
6 vienetai | krabai |
1 pakelis | kotanyi žuvies kepsnių prieskoniai |
1 žiupsnelis | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Žuvį išdarinėti ir supjaustyti norimo dydžio gabalais.
2.
Ištrinti Kotanyi prieskoniais žuviai. Palikti pernakt.
3.
Kepti ant žarijų, padėjus ant folijos. Kepti abi puses.
4.
Papuošti mėgstamomis jūros gėrybėmis, šiuo atveju krabais, petražolėmis.
5.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepta žuvies filė
- Žuvis su alyvuogėmis
- Bacalaitos – menkės kepsneliai
- Sicilijos ešerys
- Žuvis tešloje
- Žuvis su migdolais
- Žuvis saldžiarūgščiame padaže
- Įdaryta lazanija
- Karališkas Grill otas
- Žuvies blyneliai su krevetėmis
- Lašiša orkaitėję su saulėgrąžomis
- Žuvies ir daržovių apkepas
- Rūkytos žuvies užkepėlė
- Kepta žuvis
- Žuvies spurgytės
- Kepta stinta
- Kalmarų žiedai tešloje
- ZIGMO lašišos kepsnys su Dižono garstyčiomis
- Silkės ir brokolių užkandėlė
- Ant garų kepta lašiša su prieskoniais
Karališkas Grill otas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Otas,
1 vienetas -
Krabai,
6 vienetai -
Kotanyi žuvies kepsnių prieskoniai,
1 pakelis -
Petražolės,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Olga
Gaminimo eiga:
Žuvį išdarinėti ir supjaustyti norimo dydžio gabalais.
Ištrinti Kotanyi prieskoniais žuviai. Palikti pernakt.
Kepti ant žarijų, padėjus ant folijos. Kepti abi puses.
Papuošti mėgstamomis jūros gėrybėmis, šiuo atveju krabais, petražolėmis.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...