
Karališkas Grill otas
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 vienetas | otas |
6 vienetai | krabai |
1 pakelis | kotanyi žuvies kepsnių prieskoniai |
1 žiupsnelis | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Žuvį išdarinėti ir supjaustyti norimo dydžio gabalais.
2.
Ištrinti Kotanyi prieskoniais žuviai. Palikti pernakt.
3.
Kepti ant žarijų, padėjus ant folijos. Kepti abi puses.
4.
Papuošti mėgstamomis jūros gėrybėmis, šiuo atveju krabais, petražolėmis.
5.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvies blyneliai su krevetėmis
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Žuvies troškinys
-
Kepta žuvis su petražolėmis
-
Žuvies blynukai
-
Bulvių apkepas su svogūnais
-
Žuvies kotletai
-
Farširuota lydeka kepta orkaitėje
-
Lazanija su lašiša
-
Marinuotas keptas sterkas
-
Ant grotelių kepta žuvis
-
Lašiša su aitriosiomis paprikomis ir avokadų, agurkų salotomis
-
Silkė pataluose
-
Užkepta žuvis su konjako padažu
-
Karpis, marinuotas česnake
-
Aromatinga ant grotelių kepta žuvis
-
Kepta lašiša su brokolių padažu
-
Virta žuvis tešloje
-
Ant grotelių orkaitėje kepti ešeriukai
-
Virta žuvis tešloje
Karališkas Grill otas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Otas,
1 vienetas -
Krabai,
6 vienetai -
Kotanyi žuvies kepsnių prieskoniai,
1 pakelis -
Petražolės,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Olga
Gaminimo eiga:
Žuvį išdarinėti ir supjaustyti norimo dydžio gabalais.
Ištrinti Kotanyi prieskoniais žuviai. Palikti pernakt.
Kepti ant žarijų, padėjus ant folijos. Kepti abi puses.
Papuošti mėgstamomis jūros gėrybėmis, šiuo atveju krabais, petražolėmis.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...