
Karališkas Grill otas
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 vienetas | otas |
6 vienetai | krabai |
1 pakelis | kotanyi žuvies kepsnių prieskoniai |
1 žiupsnelis | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Žuvį išdarinėti ir supjaustyti norimo dydžio gabalais.
2.
Ištrinti Kotanyi prieskoniais žuviai. Palikti pernakt.
3.
Kepti ant žarijų, padėjus ant folijos. Kepti abi puses.
4.
Papuošti mėgstamomis jūros gėrybėmis, šiuo atveju krabais, petražolėmis.
5.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptas karpis tešloje
-
Aromatinga ant grotelių kepta žuvis
-
Farširuota lydeka
-
Menkė garuose
-
Virtas karšis su obuoliais
-
Keptas upėtakis
-
Greiti lašišos kepsneliai
-
Lašiša su daržovėmis ir apelsinu
-
Firmiški žuvies kepsniukai
-
Baltieji žuvies kotletai
-
Lašišos kepsneliai
-
Lašiša su daržovėmis
-
Lašiša grietinėlės padaže
-
Lašiša su krapų padažu
-
Folijoje kepta žuvis
-
Žuvis tešloje
-
Silkė su morkomis
-
Marinuotas ir keptas upėtakis
-
Kepta lašiša su brokolių padažu
-
Menkė su apelsinais
Karališkas Grill otas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Otas,
1 vienetas -
Krabai,
6 vienetai -
Kotanyi žuvies kepsnių prieskoniai,
1 pakelis -
Petražolės,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Olga
Gaminimo eiga:
Žuvį išdarinėti ir supjaustyti norimo dydžio gabalais.
Ištrinti Kotanyi prieskoniais žuviai. Palikti pernakt.
Kepti ant žarijų, padėjus ant folijos. Kepti abi puses.
Papuošti mėgstamomis jūros gėrybėmis, šiuo atveju krabais, petražolėmis.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...