
Karališkas Grill otas
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 vienetas | otas |
6 vienetai | krabai |
1 pakelis | kotanyi žuvies kepsnių prieskoniai |
1 žiupsnelis | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Žuvį išdarinėti ir supjaustyti norimo dydžio gabalais.
2.
Ištrinti Kotanyi prieskoniais žuviai. Palikti pernakt.
3.
Kepti ant žarijų, padėjus ant folijos. Kepti abi puses.
4.
Papuošti mėgstamomis jūros gėrybėmis, šiuo atveju krabais, petražolėmis.
5.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Orkaitėje keptos dorados
-
Įdaryta lydeka
-
Sojos kepsniai su lašiša
-
Tilapija su špinatais pomidorų - šafrano padaže
-
Žuvies kukuliai
-
Lašišos troškinys
-
Karališkoji silkė
-
Žuvies blyneliai su krevetėmis
-
Kepta žuvis
-
Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
-
Švediškos bulvės su ZIGMO Bocmano silke
-
Tešloje kepti žuvies piršteliai
-
Keptas ant grotelių upėtakis
-
Žuvies blynukai
-
Lašiša orkaitėję su saulėgrąžomis
-
Kepta menkė
-
Farširuota lydeka kepta orkaitėje
-
Vėrinukai su žuvies kukulaičiais
-
Keptos krevetės mangų padaže
-
Žuvies apkepas
Karališkas Grill otas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Otas,
1 vienetas -
Krabai,
6 vienetai -
Kotanyi žuvies kepsnių prieskoniai,
1 pakelis -
Petražolės,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Olga
Gaminimo eiga:
Žuvį išdarinėti ir supjaustyti norimo dydžio gabalais.
Ištrinti Kotanyi prieskoniais žuviai. Palikti pernakt.
Kepti ant žarijų, padėjus ant folijos. Kepti abi puses.
Papuošti mėgstamomis jūros gėrybėmis, šiuo atveju krabais, petražolėmis.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...