![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Karališkas Grill otas
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 vienetas | otas |
6 vienetai | krabai |
1 pakelis | kotanyi žuvies kepsnių prieskoniai |
1 žiupsnelis | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Žuvį išdarinėti ir supjaustyti norimo dydžio gabalais.
2.
Ištrinti Kotanyi prieskoniais žuviai. Palikti pernakt.
3.
Kepti ant žarijų, padėjus ant folijos. Kepti abi puses.
4.
Papuošti mėgstamomis jūros gėrybėmis, šiuo atveju krabais, petražolėmis.
5.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lašišos troškinys
-
Troškintas lynas
-
Lašiša su prieskoninėmis žolelėmis
-
Jūreivio sapnas
-
Bulviniai blynai su lašiša
-
Prancūziški žuvies suktinukai su varškės sūriu
-
Kepta menkė
-
Salotos su šaltai rūkyta lašiša ir granatais
-
Žuvies troškinys
-
Silkė su svogūniukais
-
Česnakinės čili krevetės "Firminės"
-
Žuvis pagal Ingą
-
Kepta balta žuvis (Tilapia)
-
Lašiša sluoksniuotoje tešloje
-
Sočiausioji pica
-
ZIGMO lašiša su karamelizuota sojos, cukranendrių cukraus ir laimo plutele
-
Lašišos suktiniai
-
Kepta tilapija su krevečių "kepuraite"
-
Sardelės apsuktos bekonu
-
Lašišos apkepas
Karališkas Grill otas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Otas,
1 vienetas -
Krabai,
6 vienetai -
Kotanyi žuvies kepsnių prieskoniai,
1 pakelis -
Petražolės,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Olga
Gaminimo eiga:
Žuvį išdarinėti ir supjaustyti norimo dydžio gabalais.
Ištrinti Kotanyi prieskoniais žuviai. Palikti pernakt.
Kepti ant žarijų, padėjus ant folijos. Kepti abi puses.
Papuošti mėgstamomis jūros gėrybėmis, šiuo atveju krabais, petražolėmis.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...