
Karališkas Grill otas
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 vienetas | otas |
6 vienetai | krabai |
1 pakelis | kotanyi žuvies kepsnių prieskoniai |
1 žiupsnelis | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Žuvį išdarinėti ir supjaustyti norimo dydžio gabalais.
2.
Ištrinti Kotanyi prieskoniais žuviai. Palikti pernakt.
3.
Kepti ant žarijų, padėjus ant folijos. Kepti abi puses.
4.
Papuošti mėgstamomis jūros gėrybėmis, šiuo atveju krabais, petražolėmis.
5.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvies pyragas
-
Kepta žuvis su grybais
-
Šamažuvės filė
-
Lašišų arba upėtakių filė kepsnys su duonos plutele
-
Marinuotas ir keptas upėtakis
-
Nuostabioji paelija
-
Kepta menkė su bulvėmis
-
Pikantiškosios krevetės grilyje
-
Žuvis su persikais
-
Lašiša su daržovėmis ir apelsinu
-
Silkė su morkomis
-
Žuvies maltinukai su žirnelių įdaru
-
Kalmarų žiedai tešloje
-
Silkių tango ant burokėlių
-
Bulviniai krabų blyneliai
-
Margaritos žuvies apkepas
-
Žuvies filė
-
Silkė su manų koše
-
Firmiški žuvies kepsniukai
-
Lašišos vėrinukai
Karališkas Grill otas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Otas,
1 vienetas -
Krabai,
6 vienetai -
Kotanyi žuvies kepsnių prieskoniai,
1 pakelis -
Petražolės,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Olga
Gaminimo eiga:
Žuvį išdarinėti ir supjaustyti norimo dydžio gabalais.
Ištrinti Kotanyi prieskoniais žuviai. Palikti pernakt.
Kepti ant žarijų, padėjus ant folijos. Kepti abi puses.
Papuošti mėgstamomis jūros gėrybėmis, šiuo atveju krabais, petražolėmis.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...