Karališkoji silkė
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
| 5 vienetai | kiviai |
| 4 vienetai | silkė |
| 2 vienetai | poras |
| 0.5 stiklinės | saulėgrąžos |
| 0.5 stiklinės | graikiniai riešutai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Saulėgrąžas ir graikinius riešutus pakepiname keptuvėje.
2.
Kivius, porus ir silkę supjaustome riekelėmis.
3.
Dedame į lėkštę silkę, pabarstome kepintais riešutais ir saulėgrąžomis, tada sudedame porus ir kivius.
4.
Viską pagardiname alyvuogių aliejumi.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptas įdarytas karpis
-
Bajoriška žuvis su pasninko spirgučiais pagal Radvilų virėjo receptą
-
Lašiša su prieskoninėmis žolelėmis
-
Šamažuvės filė
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Rūkyti naminiai vijūnai
-
Itališki koldūnai
-
Tešloje kepti žuvies piršteliai
-
Kepta žuvies filė
-
Tešloje kepta lašiša
-
Grilyje kepta lašiša su daržovėmis
-
Marinuotas keptas sterkas
-
Suktinukai
-
Žuvis su persikais
-
Keptas karpis su pomidorais
-
Tilapija su špinatais pomidorų - šafrano padaže
-
Lašiša garuose
-
Kepta stinta
-
Aromatinga ant grotelių kepta žuvis
-
Žuvis "lenkiškame" padaže
Karališkoji silkė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Kiviai,
5 vienetai -
Silkė,
4 vienetai -
Poras,
2 vienetai -
Saulėgrąžos,
0.5 stiklinės -
Graikiniai riešutai,
0.5 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Saulėgrąžas ir graikinius riešutus pakepiname keptuvėje.
Kivius, porus ir silkę supjaustome riekelėmis.
Dedame į lėkštę silkę, pabarstome kepintais riešutais ir saulėgrąžomis, tada sudedame porus ir kivius.
Viską pagardiname alyvuogių aliejumi.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Vanda Rickiene
2018-12-17 20:48
Esu gaminus,labai skanu
-
Virginija
2018-12-13 09:37
Labai noriu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
