Žuvį ištrinti druska, pipirais, lapeliais, pašlakstyti citrina ir palikti pasimarinuoti.
Daržoves sutrinti smulkintuvu ir sudėti į tešlą, išplaktą iš miltų, vandens, kiaušinio ir trupučio druskos. Įšmaišyti.

Norvegiška menkė vasariškai
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 kilogramas | menkės (Norvegiška šviežia ) |
1 valgomasis šaukštas | druska |
1 žiupsnelis | juodieji pipirai |
1 žiupsnelis | kvapieji pipirai |
1 žiupsnelis | lauro lapų |
1 vienetas | citrinos |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 stiklinė | miltai |
0.5 valgomojo šaukšto | salierai (stiebas) |
1 sauja | žalumynų (krapai, bazilikai, petražolės, svogūnai) |
1 pundelis | špinatai |
70 gramų | aliejaus |
70 gramų | majonezas (,,MangoMajo'') |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
2.
Žuvį merkti į žalią tešlą ir iškepti ant aliejaus.
Valgyti su pikantišku majonezu.
Valgyti su pikantišku majonezu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lašiša grietinėlės padaže
-
Žuvies užkepėlė
-
Bacalaitos – menkės kepsneliai
-
Kepta marinuota menkė
-
Žuvies pudingas
-
Lydekos kepsneliai
-
Silkė su džiovintais grybais
-
Keptas upėtakis
-
Tailandietiški žuvies blyneliai
-
Troškinta lydeka
-
Žuvytės tešloje
-
Žuvies blyneliai su krevetėmis
-
Troškintas karpis raudonajame padaže
-
Lašiša su krapų ir petražolių padažu
-
Žuvies ir krevečių šašlykai
-
Lašiša su aitriosiomis paprikomis ir avokadų, agurkų salotomis
-
Lašišos faršo kepsneliai
-
Norvegiška menkė vasariškai
-
Keptas ant grotelių upėtakis
-
Žuvis su cukinija
Norvegiška menkė vasariškai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Menkės, Norvegiška šviežia ,
1 kilogramas -
Druska,
1 valgomasis šaukštas -
Juodieji pipirai,
1 žiupsnelis -
Kvapieji pipirai,
1 žiupsnelis -
Lauro lapai,
1 žiupsnelis -
Citrinos,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Miltai,
1 stiklinė -
Salierai, stiebas,
0.5 valgomojo šaukšto -
Žalumynai, krapai, bazilikai, petražolės, svogūnai,
1 sauja -
Špinatai,
1 pundelis -
Aliejus,
70 gramų -
Majonezas, ,,MangoMajo'',
70 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvį ištrinti druska, pipirais, lapeliais, pašlakstyti citrina ir palikti pasimarinuoti.
Daržoves sutrinti smulkintuvu ir sudėti į tešlą, išplaktą iš miltų, vandens, kiaušinio ir trupučio druskos. Įšmaišyti.Žuvį merkti į žalią tešlą ir iškepti ant aliejaus.
Valgyti su pikantišku majonezu.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...