
Marinuota stinta
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | stinta |
0.5 stiklinės | kvietiniai miltai |
5 valgomieji šaukštai | aliejaus |
2 stiklinės | vanduo |
1 stiklinė | acto |
50 gramų | petražolės |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
šiek tiek | morkos |
šiek tiek | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Nuvalytos žuvelės apdžiovinamos, pasūdomos, pavoliojamos miltuose ir iškepamos aliejuje. Daržovės nuvalomos, supjaustomos griežinėliais, išverdamos su prieskoniais. Daržovėms išvirus, supilamas actas, marinatas pavirinamas 5 minutes ir ataušinamas. Keptos žuvelės užpilamos šaltu marinatu ir palaikomos 12 valandų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tešloje kepta lašiša
-
Žuvies ir krevečių šašlykai
-
Pomidorų padaže keptas šamas
-
Kepta orkaitėje lydeka
-
Kepta jūros ešerio filė krevečių padaže
-
Lydekos kepsneliai
-
Menkė tešloje
-
Skumbrė kepta orkaitėje
-
Lašišos šašlykas su paprikomis
-
Bacalaitos – menkės kepsneliai
-
Skani zuvytė
-
Marinuota stinta
-
Įdaryti kalmarai
-
Žuvis tešloje
-
Keptas starkis
-
Gurmaniškas lašišos kepsnys
-
Rūkyti naminiai vijūnai
-
Žuvies apkepas
-
Kepta žuvies filė
-
Žuvies pyragas
Marinuota stinta
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Stinta,
1 kilogramas -
Kvietiniai miltai,
0.5 stiklinės -
Aliejus,
5 valgomieji šaukštai -
Vanduo,
2 stiklinės -
Actas,
1 stiklinė -
Petražolės,
50 gramų -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas - Morkos
- Svogūnai
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalytos žuvelės apdžiovinamos, pasūdomos, pavoliojamos miltuose ir iškepamos aliejuje. Daržovės nuvalomos, supjaustomos griežinėliais, išverdamos su prieskoniais. Daržovėms išvirus, supilamas actas, marinatas pavirinamas 5 minutes ir ataušinamas. Keptos žuvelės užpilamos šaltu marinatu ir palaikomos 12 valandų.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...