Upėtakį išdarinėkite ir įtrinkite druska ir pipirais.
Upėtakį apšlakstykite citrinos sultimis.
Ant upėtakio uždėkite pomidorų griežinėlius ir apibarstykite krapais.
Kepkite žuvį susuktą folijoje 200° C orkaitėje 20 minučių.
Po to foliją nusukite ir apibarstykite sūriu. Kepkite dar 20 minučių.

Keptas upėtakis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
1 kilogramas | upėtakis |
1 vienetas | pomidorai |
1 skiltelė | citrinos |
1 valgomasis šaukštas | krapai |
60 gramų | kremas (sūrio, fermentinis) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvis tešloje
-
Kepta lašiša su svogūnais ir sūriu
-
Žuvies kotletai
-
Marinuota stinta
-
Marinuotas ir keptas upėtakis
-
Žuvis su alyvuogėmis
-
Tradicinė dvaro žuvis adventui
-
Lašiša su daržovėmis ir apelsinu
-
Kepta stinta
-
Lašiša su vaisiais
-
Žuvies maltiniai
-
Orkaitėje kepta lašiša
-
Aromatinga ant grotelių kepta žuvis
-
Farširuota lydeka
-
Keptas lašišų gabalėlis su sterko putėsiais
-
Žuvies blyneliai
-
Žuvies-kumpio suktinukai
-
Afrikinis šamas orkaitėje su daržovėmis
-
Nuostabioji paelija
-
Ant grotelių orkaitėje kepti ešeriukai
Keptas upėtakis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai, malti
-
Upėtakis,
1 kilogramas -
Pomidorai,
1 vienetas -
Citrinos,
1 skiltelė -
Krapai,
1 valgomasis šaukštas -
Kremas, sūrio, fermentinis,
60 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Upėtakį išdarinėkite ir įtrinkite druska ir pipirais.
Upėtakį apšlakstykite citrinos sultimis.
Ant upėtakio uždėkite pomidorų griežinėlius ir apibarstykite krapais.
Kepkite žuvį susuktą folijoje 200° C orkaitėje 20 minučių.
Po to foliją nusukite ir apibarstykite sūriu. Kepkite dar 20 minučių.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...