
Armėniškai keptas upėtakis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
600 gramų | upėtakis |
60 gramų | sviestas |
4 vienetai | kiaušiniai (keptas) |
1 vienetas | kiaušiniai (keptas) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
1 valgomasis šaukštas | petražolės (smulkintos) |
1 valgomasis šaukštas | pelerūnas (kietis) (smulkintas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Upėtakiai nuvalomi, nuplaunami, išdarinėjami ir suplojami. Nukerpami nugaros pelekai. Taip paruoštos žuvys iš abiejų pusių apkepinamos gerai įkaitintame svieste, kol apsitraukia gruzdžia plutele, po to užpilamos išplaktais kiaušiniais (į juos įberiama druskos ir pipirų) ir kepamos orkaitėje 3—5 min. Po to apibarstomos žalumynais, papuošiamos keptu kiaušiniu ir patiekiamos toje pačioje keptuvėje, kurioje kepė.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šamų kotletukai
-
Tešloje kepti žuvies piršteliai
-
Lašišų šašlykai
-
Žuvis tešloje
-
Midijos su špinatais
-
Lašišos kepsneliai
-
Žuvies maltinukai su žirnelių įdaru
-
Kepta tilapija su krevečių "kepuraite"
-
Karpis, marinuotas česnake
-
Lašiša su aitriosiomis paprikomis ir avokadų, agurkų salotomis
-
Užkepta žuvis su konjako padažu
-
Lašiša grietinėlės padaže
-
Bulviniai krabų blyneliai
-
Silkė su manų koše
-
Tešloje kepta silkė
-
Paltusas (juodasis) su daržovėmis
-
Pomidorų padaže keptas šamas
-
Kalmarų žiedai tešloje
-
Kepta žuvis su petražolėmis
-
Menkės kotletukai
Armėniškai keptas upėtakis
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Upėtakis,
600 gramų -
Sviestas,
60 gramų -
Kiaušiniai, keptas,
4 vienetai -
Kiaušiniai, keptas,
1 vienetas - Druska
- Juodieji pipirai
-
Petražolės, smulkintos,
1 valgomasis šaukštas -
Pelerūnas (kietis), smulkintas,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Upėtakiai nuvalomi, nuplaunami, išdarinėjami ir suplojami. Nukerpami nugaros pelekai. Taip paruoštos žuvys iš abiejų pusių apkepinamos gerai įkaitintame svieste, kol apsitraukia gruzdžia plutele, po to užpilamos išplaktais kiaušiniais (į juos įberiama druskos ir pipirų) ir kepamos orkaitėje 3—5 min. Po to apibarstomos žalumynais, papuošiamos keptu kiaušiniu ir patiekiamos toje pačioje keptuvėje, kurioje kepė.
Reklama:
Komentarai (5)
-
vilma
2010-03-25 20:00
nesamone tiksliai parasykit kaip kepti kokioje temperaturoje??
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...