Lašišos vėrinukai
AUTORIUS:
Miglė
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas lašiša (filė)
0.5 stiklinės sezamų aliejus
4 valgomieji šaukštai sojos padažas
2 valgomieji šaukštai sezamas
2 valgomieji šaukštai acto (ryžių)
2 skiltelės česnakas (trintas)
1 valgomasis šaukštas imbieras (tarkuotas)
1 valgomasis šaukštas citrinos žievelė (tarkuota)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Visus komponentus (išskyrus lašišą ir sezamo sėklas) sumaišyti. Ant medinių iešmelių verti lašišos gabaliukus, sudėti į marinatą ir palikti šaldytuve 2 valandoms.
2.
Įkaitinti orkaitę iki 200 °C temperatūros. Iš marinato išimti vėrinukus ir apibarstyti sezamo sėklomis. Kepti orkaitėje ant grotelių 12- 15 minučių. Likusį marinatą pavirti ir patiekti kaip padažą prie lašišos vėrinukų.

Populiariausi receptai šią savaitę

Lašišos vėrinukai

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Visus komponentus (išskyrus lašišą ir sezamo sėklas) sumaišyti. Ant medinių iešmelių verti lašišos gabaliukus, sudėti į marinatą ir palikti šaldytuve 2 valandoms.

  2. Įkaitinti orkaitę iki 200 °C temperatūros. Iš marinato išimti vėrinukus ir apibarstyti sezamo sėklomis. Kepti orkaitėje ant grotelių 12- 15 minučių. Likusį marinatą pavirti ir patiekti kaip padažą prie lašišos vėrinukų.

Receptą atsiuntė Miglė
Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų