Lašišos kepsneliai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | lašiša |
1 arbatinis šaukštelis | dižono garstyčios |
šiek tiek | augalinio aliejaus |
1 vienetas | kiaušiniai |
4 valgomieji šaukštai | miltai |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
100 mililitrų | mineralinis vanduo (gazuotas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Lašiša supjaustyti plonais pailgais gabaliukais ir apšlakstyti citrinų sultimis.
2.
Plakti kiaušinį ir po truputį (maišant) bertii miltus, mineralinį vandenį ir druską.
3.
Tešloje apvolioti lašišą ir kepti įkaitintuose riebaluose apie 10 minučių iš abiejų pusių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Žuvies kukuliai
- Žuvies-kumpio suktinukai
- Skani zuvytė
- Farširuota lydeka
- Keptas įdarytas karpis
- Žuvytės tešloje
- Kepta tilapija su krevečių "kepuraite"
- Salotos su šaltai rūkyta lašiša ir granatais
- Lašišos šašlykas su paprikomis
- Sojos kepsniai su lašiša
- Žuvies pyragas
- Troškinta lydeka
- Troškinta menkė (ubagiškai)
- Keptos seliavos su kiaušiniais
- Žuvies užkepėlė
- Orkaitėje keptos telapijos
- Kepta lydeka su daržovėmis
- Karosai grietinėje
- Žuvies kepsneliai
- Tuno blyneliai
Lašišos kepsneliai
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Lašiša,
500 gramų -
Dižono garstyčios,
1 arbatinis šaukštelis - Augalinis aliejus
-
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Miltai,
4 valgomieji šaukštai -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Mineralinis vanduo, gazuotas,
100 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lašiša supjaustyti plonais pailgais gabaliukais ir apšlakstyti citrinų sultimis.
Plakti kiaušinį ir po truputį (maišant) bertii miltus, mineralinį vandenį ir druską.
Tešloje apvolioti lašišą ir kepti įkaitintuose riebaluose apie 10 minučių iš abiejų pusių.
Reklama:
Komentarai (8)
-
Karolina
2015-03-23 21:10
Yra toks dalykas kaip pescetarians, vegetarai kurie valgo zuvi.
-
ausra
2014-09-26 13:01
skanu :-)) paragaukit
-
Rita
2013-11-25 00:25
Žuvies vegetarai nevalgo.
-
Sis patiekalas tikrai ne vegetariskas
2013-11-14 15:39
Argi tai vegetariskas patiekalas??? Jeigu zuvis saltakraujis gyvunas, tai dar nereiskia, kad ne gyvas...
-
ALDONA
2013-11-02 14:50
labai skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...