
Lašišos kepsneliai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | lašiša |
1 arbatinis šaukštelis | dižono garstyčios |
šiek tiek | augalinio aliejaus |
1 vienetas | kiaušiniai |
4 valgomieji šaukštai | miltai |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
100 mililitrų | mineralinis vanduo (gazuotas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Lašiša supjaustyti plonais pailgais gabaliukais ir apšlakstyti citrinų sultimis.
2.
Plakti kiaušinį ir po truputį (maišant) bertii miltus, mineralinį vandenį ir druską.
3.
Tešloje apvolioti lašišą ir kepti įkaitintuose riebaluose apie 10 minučių iš abiejų pusių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Apelsininė lašiša
-
Žuvies kukuliukai
-
Karpis pietums
-
Žuvies kotletai su grybais
-
Kepta menkė
-
Kepta marinuota žuvis
-
Omarai
-
Aromatinga ant grotelių kepta žuvis
-
Orkaitėje kepta lašiša su garstyčiomis ir česnaku
-
Troškinta žuvis
-
Lašiša folijoje
-
Jūros lydeka Graikiškai
-
Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
-
Lašiša su krapų padažu
-
Įdaryta lazanija
-
Žuvis su garstyčiomis
-
Lašiša sluoksniuotoje tešloje
-
Marinuotas ir keptas upėtakis
-
Marinuota žuvis su padažu
-
Lynas, keptas su džiūvėsėliais
Lašišos kepsneliai
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Lašiša,
500 gramų -
Dižono garstyčios,
1 arbatinis šaukštelis - Augalinis aliejus
-
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Miltai,
4 valgomieji šaukštai -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Mineralinis vanduo, gazuotas,
100 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lašiša supjaustyti plonais pailgais gabaliukais ir apšlakstyti citrinų sultimis.
Plakti kiaušinį ir po truputį (maišant) bertii miltus, mineralinį vandenį ir druską.
Tešloje apvolioti lašišą ir kepti įkaitintuose riebaluose apie 10 minučių iš abiejų pusių.
Reklama:
Komentarai (8)
-
Karolina
2015-03-23 21:10
Yra toks dalykas kaip pescetarians, vegetarai kurie valgo zuvi.
-
ausra
2014-09-26 13:01
skanu :-)) paragaukit
-
Rita
2013-11-25 00:25
Žuvies vegetarai nevalgo.
-
Sis patiekalas tikrai ne vegetariskas
2013-11-14 15:39
Argi tai vegetariskas patiekalas??? Jeigu zuvis saltakraujis gyvunas, tai dar nereiskia, kad ne gyvas...
-
ALDONA
2013-11-02 14:50
labai skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...