Lašiša grietinėlės padaže
AUTORIUS:
Marija
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
750 gramų lašišų filė
250 mililitrų grietinėlės, 35%
1 sauja krapai (smulkinti)
2 valgomieji šaukštai laiškiniai česnakai (smulkinti)
šiek tiek druska
0.5 arbatinio šaukštelio citrininiai pipirai
2 valgomieji šaukštai garstyčios (nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Lašišos filė supjaustykite į keturis pailgus gabaliukus. Sudėkite juos į kepimo indą, pabarstykite druskos, citrininių pipirų, pabarstykite smulkintų laiškinių česnakų, krapų ir supilkite grietinėlę
2.
Žuvį pašaukite į įkaitintą iki 180 °C orkaitę ir kepkite 20-25 min. Prieš baigiant kepti galite žuvį aptepti garstyčiomis.

Populiariausi receptai šią savaitę

Lašiša grietinėlės padaže

Komentarai: 6
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Lašišos filė supjaustykite į keturis pailgus gabaliukus. Sudėkite juos į kepimo indą, pabarstykite druskos, citrininių pipirų, pabarstykite smulkintų laiškinių česnakų, krapų ir supilkite grietinėlę

  2. Žuvį pašaukite į įkaitintą iki 180 °C orkaitę ir kepkite 20-25 min. Prieš baigiant kepti galite žuvį aptepti garstyčiomis.

Receptą atsiuntė Marija
Reklama:

Komentarai (6)


  • Maja 2017-11-11 23:49

    Kazkodel sutrauke grietinele, gavosi kaip kefyras :(


  • Oksana 2015-11-29 21:59

    Reikia isbandyti skanesta.


  • lina 2015-02-24 17:45

    Ar galima vietoj grietineles, sumaisyt piena su grietine .ar butu skanu?


Daugiau receptų