
Žuvies kukuliukai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
5 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai (apie) |
1 valgomasis šaukštas | krakmolas |
450 gramų | lašiša (ar kita malta žuvis) |
šiek tiek | prieskoniai (žuviai) |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | kiaušiniai (tryniai) |
0.5 litro | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Žuvį nusunkiame, kad nebūtų labai šlapia, pabarstome prieskoniais, dedame kubeliais pjaustytą svogūną, smulkiai tarkuotą morką, kiaušinio trynį. Viską išmaišyti, dėti krakmolą ir džiūvėsėlių tiek, kad tešla būtų neskysta, bet ir ne kieta. Iš išminkytos tešlos darome mažus kukuliukus ir verdame gruzdintuvėje arba puode su aliejumi apie 5 minutes, kol apskrunda. Skanu patiekti su kečupu ar česnakų padažu. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta žuvis su grybais
-
Menkės apkepas su grybais
-
Žuvis su garstyčiomis
-
Marinuota žuvis su padažu
-
Kepta lašiša su kiaušiniais
-
Plekšnės filė su plutele
-
Žuvies kotletai
-
Žuvies blyneliai
-
Suktinukai
-
Kepta jūros ešerio filė su grikiais
-
Įdaryta lazanija
-
Karpis, pomidorų padaže
-
Pica su lašiša
-
Kepta lašiša su svogūnais ir sūriu
-
Kepta menkė
-
Kepta lašiša
-
Aromatinga ant grotelių kepta žuvis
-
Plekšnė su padažu
-
Kepta lydeka
-
Keptas įdarytas karpis
Žuvies kukuliukai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Džiūvėsėliai, apie,
5 valgomieji šaukštai -
Krakmolas,
1 valgomasis šaukštas -
Lašiša, ar kita malta žuvis,
450 gramų - Prieskoniai, žuviai
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Kiaušiniai, tryniai,
1 vienetas -
Aliejus,
0.5 litro - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvį nusunkiame, kad nebūtų labai šlapia, pabarstome prieskoniais, dedame kubeliais pjaustytą svogūną, smulkiai tarkuotą morką, kiaušinio trynį. Viską išmaišyti, dėti krakmolą ir džiūvėsėlių tiek, kad tešla būtų neskysta, bet ir ne kieta. Iš išminkytos tešlos darome mažus kukuliukus ir verdame gruzdintuvėje arba puode su aliejumi apie 5 minutes, kol apskrunda. Skanu patiekti su kečupu ar česnakų padažu. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...