
Žuvies kukuliukai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
5 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai (apie) |
1 valgomasis šaukštas | krakmolas |
450 gramų | lašiša (ar kita malta žuvis) |
šiek tiek | prieskoniai (žuviai) |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | kiaušiniai (tryniai) |
0.5 litro | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Žuvį nusunkiame, kad nebūtų labai šlapia, pabarstome prieskoniais, dedame kubeliais pjaustytą svogūną, smulkiai tarkuotą morką, kiaušinio trynį. Viską išmaišyti, dėti krakmolą ir džiūvėsėlių tiek, kad tešla būtų neskysta, bet ir ne kieta. Iš išminkytos tešlos darome mažus kukuliukus ir verdame gruzdintuvėje arba puode su aliejumi apie 5 minutes, kol apskrunda. Skanu patiekti su kečupu ar česnakų padažu. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Folijoje kepta lašiša
-
Kepta lydeka su daržovėmis
-
Troškintas lynas
-
Silkių tango ant burokėlių
-
Karpis su porais
-
Spalvota jūros ešerio filė
-
Šamažuvės filė
-
Žuvies maltiniai
-
Orkaitėje kepta lašiša
-
Išmarinuota žuvis
-
Žuvies zrazai
-
Kepta žuvies filė
-
Tilapija su špinatais pomidorų - šafrano padaže
-
Keptas starkis
-
Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
-
Lašišos faršo kepsneliai
-
Žuvis tešloje
-
Silkė su morkomis
-
Ant iešmo keptas ungurys
-
Kepta lašiša su brokolių padažu
Žuvies kukuliukai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Džiūvėsėliai, apie,
5 valgomieji šaukštai -
Krakmolas,
1 valgomasis šaukštas -
Lašiša, ar kita malta žuvis,
450 gramų - Prieskoniai, žuviai
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Kiaušiniai, tryniai,
1 vienetas -
Aliejus,
0.5 litro - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvį nusunkiame, kad nebūtų labai šlapia, pabarstome prieskoniais, dedame kubeliais pjaustytą svogūną, smulkiai tarkuotą morką, kiaušinio trynį. Viską išmaišyti, dėti krakmolą ir džiūvėsėlių tiek, kad tešla būtų neskysta, bet ir ne kieta. Iš išminkytos tešlos darome mažus kukuliukus ir verdame gruzdintuvėje arba puode su aliejumi apie 5 minutes, kol apskrunda. Skanu patiekti su kečupu ar česnakų padažu. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...