![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Žuvies kukuliukai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
5 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai (apie) |
1 valgomasis šaukštas | krakmolas |
450 gramų | lašiša (ar kita malta žuvis) |
šiek tiek | prieskoniai (žuviai) |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | kiaušiniai (tryniai) |
0.5 litro | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Žuvį nusunkiame, kad nebūtų labai šlapia, pabarstome prieskoniais, dedame kubeliais pjaustytą svogūną, smulkiai tarkuotą morką, kiaušinio trynį. Viską išmaišyti, dėti krakmolą ir džiūvėsėlių tiek, kad tešla būtų neskysta, bet ir ne kieta. Iš išminkytos tešlos darome mažus kukuliukus ir verdame gruzdintuvėje arba puode su aliejumi apie 5 minutes, kol apskrunda. Skanu patiekti su kečupu ar česnakų padažu. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jūros gėrybių šašlykas
-
Ant grotelių orkaitėje kepti ešeriukai
-
Lašiša su kuskuso kruopomis ir keptomis daržovėmis
-
Lašiša su krapų padažu
-
Keptos krevetės mangų padaže
-
Karpis, troškintas piene
-
Kepti karpiai
-
Afrikinis šamas orkaitėje su daržovėmis
-
Suktinukai
-
Lašiša grietinėlės padaže
-
Karpis su sūrio kepurėle
-
Keptas karšis
-
Žuvies užkepėlė
-
Lašišos kepsneliai
-
Troškintas lynas
-
Lašiša sluoksniuotoje tešloje
-
Keptas įdarytas karpis
-
Bulviniai krabų blyneliai
-
Švediškos bulvės su ZIGMO Bocmano silke
-
Žuvies pyragas
Žuvies kukuliukai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Džiūvėsėliai, apie,
5 valgomieji šaukštai -
Krakmolas,
1 valgomasis šaukštas -
Lašiša, ar kita malta žuvis,
450 gramų - Prieskoniai, žuviai
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Kiaušiniai, tryniai,
1 vienetas -
Aliejus,
0.5 litro - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvį nusunkiame, kad nebūtų labai šlapia, pabarstome prieskoniais, dedame kubeliais pjaustytą svogūną, smulkiai tarkuotą morką, kiaušinio trynį. Viską išmaišyti, dėti krakmolą ir džiūvėsėlių tiek, kad tešla būtų neskysta, bet ir ne kieta. Iš išminkytos tešlos darome mažus kukuliukus ir verdame gruzdintuvėje arba puode su aliejumi apie 5 minutes, kol apskrunda. Skanu patiekti su kečupu ar česnakų padažu. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...