Žuvys išvalomos ir, išėmus kaulus, supjaustomos. Gabalai apšlakstomi citrinos sultimis, pasūdomi, apibarstomi maltais raudonaisiais pipirais. Dalis prieskoninių žalumynų, ankštiniai pipirai ir svogūnai, česnakai smulkiai supjaustomi ir pakepinami svieste. Į juos pridedama pomidorų padažo, sudedama žuvis, ir viskas troškinama ant lengvos ugnies.
Troškinys tiekiamas apibarstytas likusiais prieskoniniais žalumynais.
Žuvies troškinys
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 1 kilogramas | žuvis |
| 200 gramų | sviestas |
| šiek tiek | petražolės |
| šiek tiek | salierai |
| šiek tiek | krapai |
| šiek tiek | juozažolė |
| šiek tiek | gelsvė |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 2 vienetai | česnakas (skiltelės) |
| 1 vienetas | citrinos |
| šiek tiek | pomidorų padažas |
| šiek tiek | aitriosios paprikos |
| šiek tiek | paprika |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
ZIGMO lašišos kepsnys su Dižono garstyčiomis
-
Silkė su slyvomis ir muskatu
-
Rūkyti naminiai vijūnai
-
Kepta stinta su krapais
-
Žuvis su garstyčiomis
-
Tuno salotos su feta sūriu
-
Folijoje keptas karpis
-
Lašiša su krapų padažu
-
Paltusas (juodasis) su daržovėmis
-
Skumbrė mikrobanginėje
-
Kepti karpiai
-
Orkaitėje kepta lašiša su garstyčiomis ir česnaku
-
Menkė su krienais ir grietine
-
Kepta tilapija su krevečių "kepuraite"
-
Pica su lašiša
-
Saida margoje tešloje
-
Lašiša sluoksniuotoje tešloje
-
Keptuvėje kepti traškūs ešeriai
-
Gurmaniškas lašišos kepsnys
-
Karpis, troškintas piene
Žuvies troškinys
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žuvis,
1 kilogramas -
Sviestas,
200 gramų - Petražolės
- Salierai
- Krapai
- Juozažolė
- Gelsvė
-
Svogūnai,
2 vienetai -
Česnakas, skiltelės,
2 vienetai -
Citrinos,
1 vienetas - Pomidorų padažas
- Aitrioji paprika
- Paprika
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvys išvalomos ir, išėmus kaulus, supjaustomos. Gabalai apšlakstomi citrinos sultimis, pasūdomi, apibarstomi maltais raudonaisiais pipirais. Dalis prieskoninių žalumynų, ankštiniai pipirai ir svogūnai, česnakai smulkiai supjaustomi ir pakepinami svieste. Į juos pridedama pomidorų padažo, sudedama žuvis, ir viskas troškinama ant lengvos ugnies.
Troškinys tiekiamas apibarstytas likusiais prieskoniniais žalumynais.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Vida
2016-10-03 11:20
kokia kaina šio patiekalo
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
