Žuvys išvalomos ir, išėmus kaulus, supjaustomos. Gabalai apšlakstomi citrinos sultimis, pasūdomi, apibarstomi maltais raudonaisiais pipirais. Dalis prieskoninių žalumynų, ankštiniai pipirai ir svogūnai, česnakai smulkiai supjaustomi ir pakepinami svieste. Į juos pridedama pomidorų padažo, sudedama žuvis, ir viskas troškinama ant lengvos ugnies.
Troškinys tiekiamas apibarstytas likusiais prieskoniniais žalumynais.

Žuvies troškinys
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | žuvis |
200 gramų | sviestas |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | salierai |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | juozažolė |
šiek tiek | gelsvė |
2 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | česnakas (skiltelės) |
1 vienetas | citrinos |
šiek tiek | pomidorų padažas |
šiek tiek | aitriosios paprikos |
šiek tiek | paprika |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Krevetės su saulėje džiovintų pomidorų, špinatų ir grietinėlės padažu
-
Žuvis tešloje
-
Lazanija su lašiša
-
Kepta žuvis su petražolėmis
-
Lašiša su vasaros gėrybėmis
-
Afrikinis šamas orkaitėje su daržovėmis
-
Keptos krevetės mangų padaže
-
Tešloje kepta silkė
-
Jūros lydeka su kuskusu
-
Lašišos šašlykas
-
Midijos su špinatais
-
Orkaitėje kepta lašiša
-
Žuvis pagal Ingą
-
Žuvies paplotėliai
-
Bulvių apkepas su svogūnais
-
Žuvis tešloje
-
Spalvota jūros ešerio filė
-
Kepta stinta su krapais
-
Folijoje kepta skumbrė
-
Marinuotas keptas sterkas
Žuvies troškinys
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žuvis,
1 kilogramas -
Sviestas,
200 gramų - Petražolės
- Salierai
- Krapai
- Juozažolė
- Gelsvė
-
Svogūnai,
2 vienetai -
Česnakas, skiltelės,
2 vienetai -
Citrinos,
1 vienetas - Pomidorų padažas
- Aitrioji paprika
- Paprika
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvys išvalomos ir, išėmus kaulus, supjaustomos. Gabalai apšlakstomi citrinos sultimis, pasūdomi, apibarstomi maltais raudonaisiais pipirais. Dalis prieskoninių žalumynų, ankštiniai pipirai ir svogūnai, česnakai smulkiai supjaustomi ir pakepinami svieste. Į juos pridedama pomidorų padažo, sudedama žuvis, ir viskas troškinama ant lengvos ugnies.
Troškinys tiekiamas apibarstytas likusiais prieskoniniais žalumynais.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Vida
2016-10-03 11:20
kokia kaina šio patiekalo
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...