Lynas, keptas su džiūvėsėliais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | lynas |
0.5 stiklinės | aliejaus |
2 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | morkos |
1 vienetas | petražolės |
1 vienetas | salierai |
1 arbatinis šaukštelis | kvietiniai miltai |
0.5 stiklinės | grietinė |
2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | mairūnas |
šiek tiek | muskatas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Lynas išvalomas, perpjaunamas išilgai pusiau, išimami kaulai, nukerpama uodega ir pelekai. Supjaustytas, apibarstytas maltais prieskoniais ir miltais, lynas kepamas aliejuje. Daržovės supjaustomos, pakepinamos ir troškinamos, kol suminkštėja. Į jas sudedama žuvis, supilama grietinė, suberiami prieskoniai. Dar truputį viskas patroškinama ir tiekiama.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pomidorų padaže keptas šamas
- Marinuota žuvis su padažu
- Lašiša su citrina
- Keptas karšis
- Bulviniai krabų blyneliai
- Silkė pataluose
- Midijų šašlykai
- Žuvies ir daržovių apkepas
- Silkių tango ant burokėlių
- Įdaryta lazanija
- Silkė su svogunais marinate
- Orkaitėje kepta lašiša su garstyčiomis ir česnaku
- Menkės kotletukai su baravykais
- „Farfalle“ makaronai su jūros gėrybėmis
- Žuvies-kumpio suktinukai
- Kepta lašiša su brokolių padažu
- Žuvies kotletai
- Žuvies blynukai
- Firmiški žuvies kepsniukai
- Žuvytės tešloje
Lynas, keptas su džiūvėsėliais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Lynas,
1 kilogramas -
Aliejus,
0.5 stiklinės -
Svogūnai,
2 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Petražolės,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
1 arbatinis šaukštelis -
Grietinė,
0.5 stiklinės -
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai - Juodieji pipirai
- Druska
- Mairūnas
- Muskatas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lynas išvalomas, perpjaunamas išilgai pusiau, išimami kaulai, nukerpama uodega ir pelekai. Supjaustytas, apibarstytas maltais prieskoniais ir miltais, lynas kepamas aliejuje. Daržovės supjaustomos, pakepinamos ir troškinamos, kol suminkštėja. Į jas sudedama žuvis, supilama grietinė, suberiami prieskoniai. Dar truputį viskas patroškinama ir tiekiama.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...