
Lynas, keptas su džiūvėsėliais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | lynas |
0.5 stiklinės | aliejaus |
2 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | morkos |
1 vienetas | petražolės |
1 vienetas | salierai |
1 arbatinis šaukštelis | kvietiniai miltai |
0.5 stiklinės | grietinė |
2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | mairūnas |
šiek tiek | muskatas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Lynas išvalomas, perpjaunamas išilgai pusiau, išimami kaulai, nukerpama uodega ir pelekai. Supjaustytas, apibarstytas maltais prieskoniais ir miltais, lynas kepamas aliejuje. Daržovės supjaustomos, pakepinamos ir troškinamos, kol suminkštėja. Į jas sudedama žuvis, supilama grietinė, suberiami prieskoniai. Dar truputį viskas patroškinama ir tiekiama.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Norvegiška menkė vasariškai
-
Žuvies kotletai
-
Keptas karšis
-
Bulviniai krabų blyneliai
-
Lašiša su daržovėmis
-
Keptos plekšnės
-
Kepta žuvis
-
Papuošta kepta lydeka
-
Kepta stinta
-
Lašiša orkaitėję su saulėgrąžomis
-
Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
-
Keptas karpis Kūčioms
-
Kepta tilapija su krevečių "kepuraite"
-
Žuvis saldžiarūgščiame padaže
-
Orkaitėje kepta lašiša
-
Žuvis ekvadorietiškai kokosų pieno padaže
-
Žuvies blyneliai su krevetėmis
-
Lašišos vėrinukai
-
Karpis, šutintas aluje
-
Bulviniai blynai su lašiša
Lynas, keptas su džiūvėsėliais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Lynas,
1 kilogramas -
Aliejus,
0.5 stiklinės -
Svogūnai,
2 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Petražolės,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
1 arbatinis šaukštelis -
Grietinė,
0.5 stiklinės -
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai - Juodieji pipirai
- Druska
- Mairūnas
- Muskatas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lynas išvalomas, perpjaunamas išilgai pusiau, išimami kaulai, nukerpama uodega ir pelekai. Supjaustytas, apibarstytas maltais prieskoniais ir miltais, lynas kepamas aliejuje. Daržovės supjaustomos, pakepinamos ir troškinamos, kol suminkštėja. Į jas sudedama žuvis, supilama grietinė, suberiami prieskoniai. Dar truputį viskas patroškinama ir tiekiama.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...