Žuvies kepsneliai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 1 vienetas | svogūnai |
| 50 gramų | sūris (fermentinis) |
| 3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
| 3 valgomieji šaukštai | majonezas |
| šiek tiek | druska |
| 1 vienetas | obuoliai (rūgštus) |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| šiek tiek | vanduo |
| šiek tiek | aliejaus |
| 4 vienetai | žuvis (filė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Žuvį pasūdome, papipiriname ir paliekame 10 - 15 min. Iš kiaušinio, miltų ir vandens paruošiame blynų tešlą. Joje apvoliojame žuvies filė gabaliukus ir iškepame aliejuje. Fermentinį sūrį ir nuluptą obuolį stambiai sutarkuojame, svogūną susmulkiname kubeliais ir viską išmaišome su majonezu. Ant kiekvienos iškeptos filė dedame paruoštą '' mišrainę '' ir 10 - 15 min.kepkite karštoje orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lašišos apkepas su špinatais
-
Lašiša su vasaros gėrybėmis
-
Lašiša su daržovėmis ir apelsinu
-
Kepta žuvies filė
-
Lašiša orkaitėję su saulėgrąžomis
-
Žuvies kotletai (sterkas, lydeka, ešerys arba menkė)
-
Kepta žuvis su daržovėmis
-
Orkaitėje kepta lašiša su garstyčiomis ir česnaku
-
Keptos kuojos
-
Kepta stinta
-
Žuvies blyneliai su krevetėmis
-
Salotos su šaltai rūkyta lašiša ir granatais
-
Keptas upėtakis
-
„Farfalle“ makaronai su jūros gėrybėmis
-
Karpis, troškintas piene
-
Lašišos kepsneliai
-
Žuvies blyneliai su žalumynais
-
Kepta menkė majonezo padaže
-
Bulvių apkepas su svogūnais
-
Sočiausioji pica
Žuvies kepsneliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Sūris, fermentinis,
50 gramų -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Majonezas,
3 valgomieji šaukštai - Druska
-
Obuoliai, rūgštus,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Vanduo
- Aliejus
-
Žuvis, filė,
4 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvį pasūdome, papipiriname ir paliekame 10 - 15 min. Iš kiaušinio, miltų ir vandens paruošiame blynų tešlą. Joje apvoliojame žuvies filė gabaliukus ir iškepame aliejuje. Fermentinį sūrį ir nuluptą obuolį stambiai sutarkuojame, svogūną susmulkiname kubeliais ir viską išmaišome su majonezu. Ant kiekvienos iškeptos filė dedame paruoštą '' mišrainę '' ir 10 - 15 min.kepkite karštoje orkaitėje.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
