Žuvies kepsneliai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 1 vienetas | svogūnai |
| 50 gramų | sūris (fermentinis) |
| 3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
| 3 valgomieji šaukštai | majonezas |
| šiek tiek | druska |
| 1 vienetas | obuoliai (rūgštus) |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| šiek tiek | vanduo |
| šiek tiek | aliejaus |
| 4 vienetai | žuvis (filė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Žuvį pasūdome, papipiriname ir paliekame 10 - 15 min. Iš kiaušinio, miltų ir vandens paruošiame blynų tešlą. Joje apvoliojame žuvies filė gabaliukus ir iškepame aliejuje. Fermentinį sūrį ir nuluptą obuolį stambiai sutarkuojame, svogūną susmulkiname kubeliais ir viską išmaišome su majonezu. Ant kiekvienos iškeptos filė dedame paruoštą '' mišrainę '' ir 10 - 15 min.kepkite karštoje orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tailandietiški žuvies blyneliai
-
Lašiša grilyje
-
Kepta žuvis
-
Lašiša sluoksniuotoje tešloje
-
Plekšnė su špinatais ir feta
-
Keptuvėje kepti traškūs ešeriai
-
Kepta jūros ešerio filė krevečių padaže
-
Midijos su špinatais
-
Kepta balta žuvis (Tilapia)
-
Orkaitėje kepta lašiša
-
Lašiša su bulvių ir morkų koše
-
Žuvies šašlykai
-
Salotos su šaltai rūkyta lašiša ir granatais
-
Lašišų arba upėtakių filė kepsnys su duonos plutele
-
Suktinukai
-
Folijoje keptas karpis
-
Papuošta kepta lydeka
-
Menkės kukuliai
-
Austrės su lietuviškais obuoliais
-
Kepta menkė
Žuvies kepsneliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Sūris, fermentinis,
50 gramų -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Majonezas,
3 valgomieji šaukštai - Druska
-
Obuoliai, rūgštus,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Vanduo
- Aliejus
-
Žuvis, filė,
4 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvį pasūdome, papipiriname ir paliekame 10 - 15 min. Iš kiaušinio, miltų ir vandens paruošiame blynų tešlą. Joje apvoliojame žuvies filė gabaliukus ir iškepame aliejuje. Fermentinį sūrį ir nuluptą obuolį stambiai sutarkuojame, svogūną susmulkiname kubeliais ir viską išmaišome su majonezu. Ant kiekvienos iškeptos filė dedame paruoštą '' mišrainę '' ir 10 - 15 min.kepkite karštoje orkaitėje.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
