
Žuvies kepsneliai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | svogūnai |
50 gramų | sūris (fermentinis) |
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
3 valgomieji šaukštai | majonezas |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | obuoliai (rūgštus) |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | vanduo |
šiek tiek | aliejaus |
4 vienetai | žuvis (filė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Žuvį pasūdome, papipiriname ir paliekame 10 - 15 min. Iš kiaušinio, miltų ir vandens paruošiame blynų tešlą. Joje apvoliojame žuvies filė gabaliukus ir iškepame aliejuje. Fermentinį sūrį ir nuluptą obuolį stambiai sutarkuojame, svogūną susmulkiname kubeliais ir viską išmaišome su majonezu. Ant kiekvienos iškeptos filė dedame paruoštą '' mišrainę '' ir 10 - 15 min.kepkite karštoje orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Marinuotas ir keptas upėtakis
-
Karosai grietinėje
-
Tradicinė dvaro žuvis adventui
-
Žuvis saldžiarūgščiame padaže
-
„Farfalle“ makaronai su jūros gėrybėmis
-
Silkių užkandis kitaip - "Silkių mojito"
-
Grilyje kepta lašiša su daržovėmis
-
Žuvis krakmolo apvalkale
-
Kepta lašiša
-
Pyragas su žuvies įdaru
-
Saidos filė su ryžiais
-
Lynas, keptas su džiūvėsėliais
-
Nuostabioji paelija
-
Tešloje kepti žuvies piršteliai
-
Keptos krevetės mangų padaže
-
Šamažuvės filė
-
Troškinta žuvis
-
Lašiša su vasaros gėrybėmis
-
Tuno blyneliai
-
Žuvies ir daržovių apkepas
Žuvies kepsneliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Sūris, fermentinis,
50 gramų -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Majonezas,
3 valgomieji šaukštai - Druska
-
Obuoliai, rūgštus,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Vanduo
- Aliejus
-
Žuvis, filė,
4 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvį pasūdome, papipiriname ir paliekame 10 - 15 min. Iš kiaušinio, miltų ir vandens paruošiame blynų tešlą. Joje apvoliojame žuvies filė gabaliukus ir iškepame aliejuje. Fermentinį sūrį ir nuluptą obuolį stambiai sutarkuojame, svogūną susmulkiname kubeliais ir viską išmaišome su majonezu. Ant kiekvienos iškeptos filė dedame paruoštą '' mišrainę '' ir 10 - 15 min.kepkite karštoje orkaitėje.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...