
Keptos seliavos su kiaušiniais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | seliava |
1 stiklinė | aliejaus |
4 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
2 vienetai | kiaušiniai (virti) |
2 valgomieji šaukštai | krienai (tarkuoti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
1 vienetas | petražolės (šakelė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Išvalytos seliavos (galvų nenupjauti) įtrinamos druska su prieskoniais, pavoliojamos miltuose, iškepamos įkaitintame aliejuje ir sudedamos į pusdubenį. Apdėliojamos kapotais kiaušiniais, sumaišytais su krienais, apibarstomos smulkiai supjaustytomis petražolėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvies blyneliai su krevetėmis
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Žuvies troškinys
-
Kepta žuvis su petražolėmis
-
Žuvies blynukai
-
Bulvių apkepas su svogūnais
-
Žuvies kotletai
-
Farširuota lydeka kepta orkaitėje
-
Lazanija su lašiša
-
Marinuotas keptas sterkas
-
Ant grotelių kepta žuvis
-
Lašiša su aitriosiomis paprikomis ir avokadų, agurkų salotomis
-
Silkė pataluose
-
Užkepta žuvis su konjako padažu
-
Karpis, marinuotas česnake
-
Aromatinga ant grotelių kepta žuvis
-
Kepta lašiša su brokolių padažu
-
Virta žuvis tešloje
-
Ant grotelių orkaitėje kepti ešeriukai
-
Virta žuvis tešloje
Keptos seliavos su kiaušiniais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Seliava,
1 kilogramas -
Aliejus,
1 stiklinė -
Kvietiniai miltai,
4 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai, virti,
2 vienetai -
Krienai, tarkuoti,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Juodieji pipirai
-
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai -
Petražolės, šakelė,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalytos seliavos (galvų nenupjauti) įtrinamos druska su prieskoniais, pavoliojamos miltuose, iškepamos įkaitintame aliejuje ir sudedamos į pusdubenį. Apdėliojamos kapotais kiaušiniais, sumaišytais su krienais, apibarstomos smulkiai supjaustytomis petražolėmis.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...