Žuvis ant grilio
AUTORIUS:
Laura
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
2 vienetai žuvis (saja ir mankė)
50 mililitrų žaliosios citrinos sultys
1 valgomasis šaukštas prieskoninės žolelės
1 valgomasis šaukštas druska
1 valgomasis šaukštas pipirai
1 arbatinis šaukštelis aitriosios paprikos miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Žuvis įtriname druska ir pipirais, palaikome per naktį.
2.
Kelias valandas prieš kepimą dar įtriname laimo sultimis ir prieskoninėmis žolelėmis. Paįvairinimui vieną žuvytę įtriname čili pipiru.
3.
Kepame kepsninėje. Galima kepti ir neuždengus, tačiau taip žuvis bus kiek sausesnė.
4.
Kepant vis aplaistome alumi.

Populiariausi receptai šią savaitę

Žuvis ant grilio

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 3
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Žuvis įtriname druska ir pipirais, palaikome per naktį.

  2. Kelias valandas prieš kepimą dar įtriname laimo sultimis ir prieskoninėmis žolelėmis. Paįvairinimui vieną žuvytę įtriname čili pipiru.

  3. Kepame kepsninėje. Galima kepti ir neuždengus, tačiau taip žuvis bus kiek sausesnė.

  4. Kepant vis aplaistome alumi.

Receptą atsiuntė Laura
Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų