Česnakinės čili krevetės "Firminės"
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
400 gramų krevetės be kevalo (šaldytos Tigrinių krevečių uodegėlės)
1 vienetas česnakas
2 gramai aitriosios paprikos
1 gramas druska
20 gramų alyvuogių aliejaus
šiek tiek duona (Ciabatta; Pranc. batonas, paprastas batonas ar bet kuri kita balta duona)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Tai pats skaniausia ir paprasčiausias krevečių paruošimo būdas mėgstantiems aštresnio maisto ;)

Česnakus susmulkiname blenderio pagalba ir pakepiname ant įkaitinto alyvuogių aliejaus, suberiame ŠALDYTAS (su glazūra) krevetes, sumažiname ugnį ir uždengią dangčiu patroškiname 2 minutes. Tuomet suberiame druską ir čili pipirus - troškiname dar pora minučių, kol krevetes visiškai atitirps ir susidarys sultinys :)
Paruoštas krevetes (kartu su sultiniu) padaliname į dvi dalis ir tiekiame su balta duonele. Skanaus :)

Populiariausi receptai šią savaitę

Česnakinės čili krevetės "Firminės"

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Tai pats skaniausia ir paprasčiausias krevečių paruošimo būdas mėgstantiems aštresnio maisto ;)

Česnakus susmulkiname blenderio pagalba ir pakepiname ant įkaitinto alyvuogių aliejaus, suberiame ŠALDYTAS (su glazūra) krevetes, sumažiname ugnį ir uždengią dangčiu patroškiname 2 minutes. Tuomet suberiame druską ir čili pipirus - troškiname dar pora minučių, kol krevetes visiškai atitirps ir susidarys sultinys :)
Paruoštas krevetes (kartu su sultiniu) padaliname į dvi dalis ir tiekiame su balta duonele. Skanaus :)

Reklama:

Komentarai (2)


  • Zivile 2016-07-27 08:03

    Superinis, lengvas, bet sotus receptas! Labiausiai patiko, kad greitai paruosiamas, be majonezo, ir labai skanus. As dar spaudziau siek tiek citrinos jau isdejus i lekstes.


Daugiau receptų