Sumalkite žuvies filė ir krevetes.
Sutarkuotą morką pakepinkite keptuvėje iki 5 min.
Į žuvies faršą suberkite morkas, įmuškite kiaušinį, suberkite žalumynus ir prieskonius. Viską gerai išmaišykite.
Suformuokite rankomis blynelius ir kepkite keptuvėje. Įkaitinkite sviestą ar aliejų ir apkepkite kiekvieną blynelio pusę bent po 3 min. Kepkite ant mažo-vidutinio kaitrumo ugnies.

Žuvies blyneliai su krevetėmis
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | tilapija (filė) |
200 gramų | krevetės be kevalo |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 vienetas | morkos |
1 valgomasis šaukštas | krapai (susmulkinti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | baltieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Menkė su apelsinais
-
Tagliatelle all`astice
-
Virtas karšis su obuoliais
-
Žuvies blynukai
-
Virta žuvis tešloje
-
Žuvies kotletai su grybais
-
Keptos midijos su sūriu
-
Keptas upėtakis
-
Ant garų kepta lašiša su prieskoniais
-
Keptas karpis Kūčioms
-
Žuvis "lenkiškame" padaže
-
Lazanija su lašiša
-
Lašišų arba upėtakių filė kepsnys su duonos plutele
-
Sardelės apsuktos bekonu
-
Kepta žuvis
-
Vėrinukai su žuvies kukulaičiais
-
Orkaitėje kepta lašiša su garstyčiomis ir česnaku
-
Tuno salotos su feta sūriu
-
Lašiša orkaitėję su saulėgrąžomis
-
Karpis, šutintas aluje
Žuvies blyneliai su krevetėmis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Tilapija, filė,
500 gramų -
Krevetės be kevalo,
200 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Krapai, susmulkinti,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Baltieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sumalkite žuvies filė ir krevetes.
Sutarkuotą morką pakepinkite keptuvėje iki 5 min.
Į žuvies faršą suberkite morkas, įmuškite kiaušinį, suberkite žalumynus ir prieskonius. Viską gerai išmaišykite.
Suformuokite rankomis blynelius ir kepkite keptuvėje. Įkaitinkite sviestą ar aliejų ir apkepkite kiekvieną blynelio pusę bent po 3 min. Kepkite ant mažo-vidutinio kaitrumo ugnies.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...