Sumalkite žuvies filė ir krevetes.
Sutarkuotą morką pakepinkite keptuvėje iki 5 min.
Į žuvies faršą suberkite morkas, įmuškite kiaušinį, suberkite žalumynus ir prieskonius. Viską gerai išmaišykite.
Suformuokite rankomis blynelius ir kepkite keptuvėje. Įkaitinkite sviestą ar aliejų ir apkepkite kiekvieną blynelio pusę bent po 3 min. Kepkite ant mažo-vidutinio kaitrumo ugnies.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Žuvies blyneliai su krevetėmis
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | tilapija (filė) |
200 gramų | krevetės be kevalo |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 vienetas | morkos |
1 valgomasis šaukštas | krapai (susmulkinti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | baltieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kulebekas
-
Armėniškai keptas upėtakis
-
Kepti karosai
-
Ant grotelių kepta žuvis
-
Užkepta žuvis su konjako padažu
-
Keptas karšis
-
Jūreivio sapnas
-
Menkė tešloje
-
Žuvis "lenkiškame" padaže
-
Keptas karpis Kūčioms
-
Lietuviški "sushiai"
-
Žuvis su migdolais
-
Lašišos faršo kepsneliai
-
Karpis grilyje su Kotanyi prieskoniais
-
Žuvies šašlykai
-
Spageti su krevetėmis
-
Žuvies blynukai
-
Lašiša su daržovėmis
-
Lašiša su aitriosiomis paprikomis ir avokadų, agurkų salotomis
-
Lašiša su krapų ir petražolių padažu
Žuvies blyneliai su krevetėmis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Tilapija, filė,
500 gramų -
Krevetės be kevalo,
200 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Krapai, susmulkinti,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Baltieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sumalkite žuvies filė ir krevetes.
Sutarkuotą morką pakepinkite keptuvėje iki 5 min.
Į žuvies faršą suberkite morkas, įmuškite kiaušinį, suberkite žalumynus ir prieskonius. Viską gerai išmaišykite.
Suformuokite rankomis blynelius ir kepkite keptuvėje. Įkaitinkite sviestą ar aliejų ir apkepkite kiekvieną blynelio pusę bent po 3 min. Kepkite ant mažo-vidutinio kaitrumo ugnies.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...