Sumalkite žuvies filė ir krevetes.
Sutarkuotą morką pakepinkite keptuvėje iki 5 min.
Į žuvies faršą suberkite morkas, įmuškite kiaušinį, suberkite žalumynus ir prieskonius. Viską gerai išmaišykite.
Suformuokite rankomis blynelius ir kepkite keptuvėje. Įkaitinkite sviestą ar aliejų ir apkepkite kiekvieną blynelio pusę bent po 3 min. Kepkite ant mažo-vidutinio kaitrumo ugnies.

Žuvies blyneliai su krevetėmis
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | tilapija (filė) |
200 gramų | krevetės be kevalo |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 vienetas | morkos |
1 valgomasis šaukštas | krapai (susmulkinti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | baltieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Spageti su krevetėmis
-
Keptos seliavos
-
Tilapija su špinatais pomidorų - šafrano padaže
-
Kepta žuvis jogurto padaže
-
Folijoje keptas karpis
-
Lašiša grilyje
-
Papuošta kepta lydeka
-
Keptas karpis pomidorų padaže
-
Žuvis "lenkiškame" padaže
-
Firmiški žuvies kepsniukai
-
Lašiša su prieskoninėmis žolelėmis
-
Troškinta lydeka
-
Žuvis su alyvuogėmis
-
Silkė su manų koše
-
Lašiša grietinėlės padaže
-
Žuvies kukuliukai
-
Kulebekas
-
Kepti karosai
-
Kepta lašiša su kiaušiniais
-
Silkių užkandis kitaip - "Silkių mojito"
Žuvies blyneliai su krevetėmis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Tilapija, filė,
500 gramų -
Krevetės be kevalo,
200 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Krapai, susmulkinti,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Baltieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sumalkite žuvies filė ir krevetes.
Sutarkuotą morką pakepinkite keptuvėje iki 5 min.
Į žuvies faršą suberkite morkas, įmuškite kiaušinį, suberkite žalumynus ir prieskonius. Viską gerai išmaišykite.
Suformuokite rankomis blynelius ir kepkite keptuvėje. Įkaitinkite sviestą ar aliejų ir apkepkite kiekvieną blynelio pusę bent po 3 min. Kepkite ant mažo-vidutinio kaitrumo ugnies.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...