Ant iešmo keptas ungurys
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | ungurys |
1 vienetas | agurkų |
2 valgomieji šaukštai | krapai (smulkinti) |
1 valgomasis šaukštas | petražolės (smulkintos) |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | kvietiniai miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Ungurys nuvalomas, nulupamas ir supjaustomas 2 cm ilgio gabalais. Agurkai nulupami, perplaunami per pusę, išėmus sėklas, supjaustomi 2 cm ilgio gabalais ir užpilami karštu sultiniu. Ant iešmo pakaitomis sumaustomi ungurio ir agurko gabaliukai. Jie pasūdomi, apibarstomi pipirais, pavoliojami miltuose ir iškepami gerai įkaitintame aliejuje. Prie ungurio paduodamos šiaudeliais supjaustytos, aliejuje virtos bulvės ir su žalumynais sumaišytas sviestas.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Įdaryti kalmarai
- Lašišų šašlykai
- Keptas karpis su pomidorais
- Lašišos apkepas su špinatais
- Spalvota žuvies užkepėlė
- Farširuota lydeka
- Troškinta lydeka
- Orkaitėje kepta lašiša
- Žuvies šašlykai
- Karališkas Grill otas
- Tradicinė dvaro žuvis adventui
- Suktinukai
- Lašišos užkandėlė
- Dorada su bulvėmis ispaniskai
- Aštrios krevetės grilyje
- Lašiša grietinėlės padaže
- Kepti ešeriukai su svogūnų laiškų ir paprikos užklotu
- Žuvies ir daržovių apkepas
- Karpis grilyje su Kotanyi prieskoniais
- Keptos midijos su sūriu
Ant iešmo keptas ungurys
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Ungurys,
600 gramų -
Agurkai,
1 vienetas -
Krapai, smulkinti,
2 valgomieji šaukštai -
Petražolės, smulkintos,
1 valgomasis šaukštas -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Juodieji pipirai
- Aliejus
- Kvietiniai miltai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ungurys nuvalomas, nulupamas ir supjaustomas 2 cm ilgio gabalais. Agurkai nulupami, perplaunami per pusę, išėmus sėklas, supjaustomi 2 cm ilgio gabalais ir užpilami karštu sultiniu. Ant iešmo pakaitomis sumaustomi ungurio ir agurko gabaliukai. Jie pasūdomi, apibarstomi pipirais, pavoliojami miltuose ir iškepami gerai įkaitintame aliejuje. Prie ungurio paduodamos šiaudeliais supjaustytos, aliejuje virtos bulvės ir su žalumynais sumaišytas sviestas.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...