
Kepta stinta su krapais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas | stinta |
0.5 stiklinės | kvietiniai miltai |
6 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Nuvalytos žuvys nuplaunamos, apdžiovinamos ir pasūdomos. Įsisūrėjusios žuvys pavoliojamos miltuose ir iškepamos aliejuje.
2.
Iš žuvų galvų, pelekų ir smulkių žuvelių išverdamas sultinys, nukošiamas, pridedama krapų stiebų ir, pavirinus 15 minučių, vėl nukošiamas. Karštu sultiniu apipilamos žuvys ir padedamos šaltai. Prieš patiekiant sultinys nupilamas, o žuvis pabarstoma smulkiai supjaustytais krapų lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Folijoje kepta lašiša
-
Kepta lydeka su daržovėmis
-
Troškintas lynas
-
Silkių tango ant burokėlių
-
Karpis su porais
-
Spalvota jūros ešerio filė
-
Šamažuvės filė
-
Žuvies maltiniai
-
Orkaitėje kepta lašiša
-
Išmarinuota žuvis
-
Žuvies zrazai
-
Kepta žuvies filė
-
Tilapija su špinatais pomidorų - šafrano padaže
-
Keptas starkis
-
Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
-
Lašišos faršo kepsneliai
-
Žuvis tešloje
-
Silkė su morkomis
-
Ant iešmo keptas ungurys
-
Kepta lašiša su brokolių padažu
Kepta stinta su krapais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Stinta,
1 kilogramas -
Kvietiniai miltai,
0.5 stiklinės -
Aliejus,
6 valgomieji šaukštai - Druska
- Krapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalytos žuvys nuplaunamos, apdžiovinamos ir pasūdomos. Įsisūrėjusios žuvys pavoliojamos miltuose ir iškepamos aliejuje.
Iš žuvų galvų, pelekų ir smulkių žuvelių išverdamas sultinys, nukošiamas, pridedama krapų stiebų ir, pavirinus 15 minučių, vėl nukošiamas. Karštu sultiniu apipilamos žuvys ir padedamos šaltai. Prieš patiekiant sultinys nupilamas, o žuvis pabarstoma smulkiai supjaustytais krapų lapeliais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...