
Kepta stinta su krapais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas | stinta |
0.5 stiklinės | kvietiniai miltai |
6 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Nuvalytos žuvys nuplaunamos, apdžiovinamos ir pasūdomos. Įsisūrėjusios žuvys pavoliojamos miltuose ir iškepamos aliejuje.
2.
Iš žuvų galvų, pelekų ir smulkių žuvelių išverdamas sultinys, nukošiamas, pridedama krapų stiebų ir, pavirinus 15 minučių, vėl nukošiamas. Karštu sultiniu apipilamos žuvys ir padedamos šaltai. Prieš patiekiant sultinys nupilamas, o žuvis pabarstoma smulkiai supjaustytais krapų lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lašišos apkepas su špinatais
-
Žuvies pyragas
-
Troškinta menkė (ubagiškai)
-
Kepta marinuota menkė
-
Keptas karpis su pomidorais
-
Žuvies spurgytės
-
Kepta žuvies filė
-
Lašiša su pievagrybiais
-
Farširuota lydeka
-
Lašišų arba upėtakių filė kepsnys su duonos plutele
-
Farširuota lydeka
-
Skumbrė mikrobanginėje
-
Skumbrė kepta orkaitėje
-
Spageti su lašiša ir krevetėmis
-
Keptas upėtakis
-
Virta žuvis tešloje
-
Jūros lydeka Graikiškai
-
Ant grotelių kepta žuvis
-
Kepti ešeriukai su svogūnų laiškų ir paprikos užklotu
-
Folijoje kepta skumbrė
Kepta stinta su krapais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Stinta,
1 kilogramas -
Kvietiniai miltai,
0.5 stiklinės -
Aliejus,
6 valgomieji šaukštai - Druska
- Krapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalytos žuvys nuplaunamos, apdžiovinamos ir pasūdomos. Įsisūrėjusios žuvys pavoliojamos miltuose ir iškepamos aliejuje.
Iš žuvų galvų, pelekų ir smulkių žuvelių išverdamas sultinys, nukošiamas, pridedama krapų stiebų ir, pavirinus 15 minučių, vėl nukošiamas. Karštu sultiniu apipilamos žuvys ir padedamos šaltai. Prieš patiekiant sultinys nupilamas, o žuvis pabarstoma smulkiai supjaustytais krapų lapeliais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...