
Kepta stinta su krapais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas | stinta |
0.5 stiklinės | kvietiniai miltai |
6 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Nuvalytos žuvys nuplaunamos, apdžiovinamos ir pasūdomos. Įsisūrėjusios žuvys pavoliojamos miltuose ir iškepamos aliejuje.
2.
Iš žuvų galvų, pelekų ir smulkių žuvelių išverdamas sultinys, nukošiamas, pridedama krapų stiebų ir, pavirinus 15 minučių, vėl nukošiamas. Karštu sultiniu apipilamos žuvys ir padedamos šaltai. Prieš patiekiant sultinys nupilamas, o žuvis pabarstoma smulkiai supjaustytais krapų lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
„Farfalle“ makaronai su jūros gėrybėmis
-
Papuošta kepta lydeka
-
Karpis pietums
-
Menkės kukuliai
-
Žuvies kotletai
-
Lynas, keptas ant grotelių
-
Virtas karšis su obuoliais
-
Skumbrė kepta orkaitėje
-
Farširuota lydeka
-
Orkaitėje kepta lašiša su garstyčiomis ir česnaku
-
Karpis, troškintas piene
-
Plekšnės filė su plutele
-
Karpis, keptas orkaitėje
-
Lašišos apkepas
-
Žuvis pagal Ingą
-
Lašišos vėrinukai
-
Kalmarų žiedai tešloje
-
Folijoje keptas karpis
-
Keptos seliavos
-
Suktinukai
Kepta stinta su krapais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Stinta,
1 kilogramas -
Kvietiniai miltai,
0.5 stiklinės -
Aliejus,
6 valgomieji šaukštai - Druska
- Krapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalytos žuvys nuplaunamos, apdžiovinamos ir pasūdomos. Įsisūrėjusios žuvys pavoliojamos miltuose ir iškepamos aliejuje.
Iš žuvų galvų, pelekų ir smulkių žuvelių išverdamas sultinys, nukošiamas, pridedama krapų stiebų ir, pavirinus 15 minučių, vėl nukošiamas. Karštu sultiniu apipilamos žuvys ir padedamos šaltai. Prieš patiekiant sultinys nupilamas, o žuvis pabarstoma smulkiai supjaustytais krapų lapeliais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...