Makaronus išvirkite, nupilkite vandenį ir palikite kiaurasamtyje, kad nusivarvėtų likęs vanduo.
Į keptuvę sudėkite makaronus, kiaulienos kumpį, alyvuogių puseles, apiberkite prieskoniais ir užpilkite grietinėle. Viską išmaišykite.
Ant silpnos ugnies, vis pamaišant laikykite apie 5 minutes.
Galima apibarstyti sūriu (parmezano ar pan.).
Skanaus!

Spageti su alyvuogėmis
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | spageti |
100 gramų | kiauliena (kumpis, rūkytas) |
100 gramų | alyvuogių (be kauliukų) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai (juodieji, malti) |
1 stiklinė | grietinėlės, 35% (15-20 proc. riebumo) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jūros lydeka su kuskusu
-
Lynas, keptas su džiūvėsėliais
-
Tagliatelle all`astice
-
Lašiša su daržovėmis
-
Česnakinės čili krevetės "Firminės"
-
Lašiša grietinėlės padaže
-
Marinuotas ir keptas upėtakis
-
Papuošta kepta lydeka
-
Skumbrė su svogūnais grilyje
-
Karpis, šutintas aluje
-
Ant grotelių orkaitėje kepti ešeriukai
-
Žuvis su brokoliais
-
Spalvota jūros ešerio filė
-
Žuvies šašlykai
-
Keptas ungurys
-
Silkių užkandis kitaip - "Silkių mojito"
-
Žuvies kukuliai
-
Eršketas šampane
-
Kepta žuvis su petražolėmis
-
ZIGMO lašiša su karamelizuota sojos, cukranendrių cukraus ir laimo plutele
Spageti su alyvuogėmis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Spageti,
200 gramų -
Kiauliena, kumpis, rūkytas,
100 gramų -
Alyvuogės, be kauliukų,
100 gramų - Druska
- Pipirai, juodieji, malti
-
Grietinėlė, 35%, 15-20 proc. riebumo,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Makaronus išvirkite, nupilkite vandenį ir palikite kiaurasamtyje, kad nusivarvėtų likęs vanduo.
Į keptuvę sudėkite makaronus, kiaulienos kumpį, alyvuogių puseles, apiberkite prieskoniais ir užpilkite grietinėle. Viską išmaišykite.
Ant silpnos ugnies, vis pamaišant laikykite apie 5 minutes.
Galima apibarstyti sūriu (parmezano ar pan.).
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...