Sutarkuoti bulves ir morkas burokine tarka, smulkiai supjaustyti svogūną, berti prieskonių pagal skonį, įmušti kiaušinį ir įdėti šaukštą majonezo. Viską sumaišyti su žuvies faršu ir kepti keptuvėje.
Įkaitinkite keptuvėje 2 šaukštus aliejaus ir su šaukštu dėkite blynus; du šaukštai tešlos bus vienas blynelis. Apkepkite iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda.
Valgoma su majonezu, pomidorų padažu.
Žuvies blynukai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | žuvis (faršas) |
5 vienetai | bulvių |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 vienetas | morkos |
šiek tiek | prieskoniai |
1 valgomasis šaukštas | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Žuvis krakmolo apvalkale
- „Farfalle“ makaronai su jūros gėrybėmis
- Žuvies kukulaičiai
- Keptas upėtakis
- Bacalaitos – menkės kepsneliai
- Baltieji žuvies kotletai
- Ant grotelių orkaitėje kepti ešeriukai
- Žuvies paplotėliai
- Redos lašiša
- Lašiša su krapų ir petražolių padažu
- Farširuota lydeka
- Lašišos vėrinukai
- Bulviniai krabų blyneliai
- Išmarinuota žuvis
- Plekšnė su padažu
- Žuvytės tešloje
- Kepta lašiša su medaus marinatu
- Kepta žuvies filė
- Margaritos žuvies apkepas
- Žuvis su migdolais
Žuvies blynukai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žuvis, faršas,
500 gramų -
Bulvės,
5 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas - Prieskoniai
-
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sutarkuoti bulves ir morkas burokine tarka, smulkiai supjaustyti svogūną, berti prieskonių pagal skonį, įmušti kiaušinį ir įdėti šaukštą majonezo. Viską sumaišyti su žuvies faršu ir kepti keptuvėje.
Įkaitinkite keptuvėje 2 šaukštus aliejaus ir su šaukštu dėkite blynus; du šaukštai tešlos bus vienas blynelis. Apkepkite iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda.
Valgoma su majonezu, pomidorų padažu.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...