Sutarkuoti bulves ir morkas burokine tarka, smulkiai supjaustyti svogūną, berti prieskonių pagal skonį, įmušti kiaušinį ir įdėti šaukštą majonezo. Viską sumaišyti su žuvies faršu ir kepti keptuvėje.
Įkaitinkite keptuvėje 2 šaukštus aliejaus ir su šaukštu dėkite blynus; du šaukštai tešlos bus vienas blynelis. Apkepkite iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda.
Valgoma su majonezu, pomidorų padažu.
Žuvies blynukai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 500 gramų | žuvis (faršas) |
| 5 vienetai | bulvių |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 1 vienetas | morkos |
| šiek tiek | prieskoniai |
| 1 valgomasis šaukštas | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Marinuota žuvis su padažu
-
Bulviniai krabų blyneliai
-
Virtas karšis su obuoliais
-
Jūros lydeka su kuskusu
-
Lynas, keptas ant grotelių
-
Žuvies užkepėlė
-
Rūkyti naminiai vijūnai
-
Rūkytas Karpis
-
Pyragas su lašišos įdaru
-
Silkių tango ant burokėlių
-
Troškinta žuvis su morkomis
-
Žuvis su migdolais
-
Orkaitėje keptos dorados
-
Armėniškai keptas upėtakis
-
Jūros lydeka Graikiškai
-
Kepta žuvis su petražolėmis
-
Virta žuvis tešloje
-
Troškintas karpis raudonajame padaže
-
Menkės kotletukai
-
Žuvies kukulaičiai
Žuvies blynukai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žuvis, faršas,
500 gramų -
Bulvės,
5 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas - Prieskoniai
-
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sutarkuoti bulves ir morkas burokine tarka, smulkiai supjaustyti svogūną, berti prieskonių pagal skonį, įmušti kiaušinį ir įdėti šaukštą majonezo. Viską sumaišyti su žuvies faršu ir kepti keptuvėje.
Įkaitinkite keptuvėje 2 šaukštus aliejaus ir su šaukštu dėkite blynus; du šaukštai tešlos bus vienas blynelis. Apkepkite iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda.
Valgoma su majonezu, pomidorų padažu.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
