Bulves, svogūną, morkas ir grybus supjaustome kubeliais.
Lašišą įtriname prieskoniais ir apšlakstome aliejumi.
Įkaitiname aliejų ir apkepame lašišos gabaliukus (po 5 min. kiekvieną pusę).
Atskiroje keptuvėje sudedame bulves, morkas, svogūnus ir grybus. Supilame 0,5 stiklinės vandens, prieskonius ir troškiname apie 15 minučių.
Lašišą patiekiame su garnyru.

Lašiša su daržovėmis ir grybais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
0.5 vieneto | citrinos |
5 vienetai | salotos (lapai) |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | prieskoniai (žuvims) |
500 gramų | lašiša (filė) |
5 vienetai | bulvių |
2 vienetai | morkos |
300 gramų | pievagrybiai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sicilijos ešerys
-
Lašiša folijoje
-
Aromatinga ant grotelių kepta žuvis
-
Keptas upėtakis
-
Jūros gėrybių šašlykas
-
Jūros lydeka su kuskusu
-
Kepti karosai
-
Silkė su džiovintais grybais
-
Keptos krevetės mangų padaže
-
Kepta lašiša
-
Žuvies kepsneliai
-
Sočiausioji pica
-
Karpis pietums
-
Kepta jūros ešerio filė krevečių padaže
-
Lašiša grietinėlės padaže
-
Folijoje kepta skumbrė
-
Kepta žuvis jogurto padaže
-
Lašišos šašlykas su paprikomis
-
Kepta jūros ešerio filė su grikiais
-
Lietuviški "sushiai"
Lašiša su daržovėmis ir grybais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Citrinos,
0.5 vieneto -
Salotos, lapai,
5 vienetai - Alyvuogių aliejus
-
Svogūnai,
1 vienetas - Prieskoniai, žuvims
-
Lašiša, filė,
500 gramų -
Bulvės,
5 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Pievagrybiai,
300 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves, svogūną, morkas ir grybus supjaustome kubeliais.
Lašišą įtriname prieskoniais ir apšlakstome aliejumi.
Įkaitiname aliejų ir apkepame lašišos gabaliukus (po 5 min. kiekvieną pusę).
Atskiroje keptuvėje sudedame bulves, morkas, svogūnus ir grybus. Supilame 0,5 stiklinės vandens, prieskonius ir troškiname apie 15 minučių.
Lašišą patiekiame su garnyru.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...