Bulves, svogūną, morkas ir grybus supjaustome kubeliais.
Lašišą įtriname prieskoniais ir apšlakstome aliejumi.
Įkaitiname aliejų ir apkepame lašišos gabaliukus (po 5 min. kiekvieną pusę).
Atskiroje keptuvėje sudedame bulves, morkas, svogūnus ir grybus. Supilame 0,5 stiklinės vandens, prieskonius ir troškiname apie 15 minučių.
Lašišą patiekiame su garnyru.

Lašiša su daržovėmis ir grybais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
0.5 vieneto | citrinos |
5 vienetai | salotos (lapai) |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | prieskoniai (žuvims) |
500 gramų | lašiša (filė) |
5 vienetai | bulvių |
2 vienetai | morkos |
300 gramų | pievagrybiai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Keptas ant grotelių upėtakis
-
Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
-
Apelsininė lašiša
-
Aromatinga ant grotelių kepta žuvis
-
Lynas, keptas ant grotelių
-
Lazanija su lašiša
-
Silkė su svogunais marinate
-
Skumbrė pievagrybių padaže
-
Kepti karosai
-
Kepta jūros ešerio filė su grikiais
-
Tešloje kepta lašiša
-
Lašiša orkaitėję su saulėgrąžomis
-
Vėrinukai su žuvies kukulaičiais
-
Lašišos šašlykas
-
Keptas lašišų gabalėlis su sterko putėsiais
-
Troškinta lydeka
-
Folijoje kepta skumbrė
-
Lašišos kepsneliai
-
Žuvies kepsneliai
Lašiša su daržovėmis ir grybais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Citrinos,
0.5 vieneto -
Salotos, lapai,
5 vienetai - Alyvuogių aliejus
-
Svogūnai,
1 vienetas - Prieskoniai, žuvims
-
Lašiša, filė,
500 gramų -
Bulvės,
5 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Pievagrybiai,
300 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves, svogūną, morkas ir grybus supjaustome kubeliais.
Lašišą įtriname prieskoniais ir apšlakstome aliejumi.
Įkaitiname aliejų ir apkepame lašišos gabaliukus (po 5 min. kiekvieną pusę).
Atskiroje keptuvėje sudedame bulves, morkas, svogūnus ir grybus. Supilame 0,5 stiklinės vandens, prieskonius ir troškiname apie 15 minučių.
Lašišą patiekiame su garnyru.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...