Žalią citriną supjaustykite pusapskritimiais.
Į išvalytą žuvį sudėkite rozmarino šakeles ir citrinos gabaliukus. Apibarstykite druska ir aptepkite aliejumi.
Kepkite ant grotelių iš abiejų pusių (~20 min.).

Aromatinga ant grotelių kepta žuvis
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | žuvis (upėtakis, jūros ešerys ar kita žuvis) |
2 vienetai | rozmarinas (šakelės) |
0.5 vieneto | citrinos (žalios) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karpis, keptas orkaitėje
-
Lynas, keptas ant grotelių
-
Žuvis su brokoliais
-
Kepta žuvis su daržovėmis
-
Lašiša grietinėlės padaže
-
Kepta jūros ešerio filė krevečių padaže
-
Kepti karosai
-
Kepta lašiša su kiaušiniais
-
Greiti lašišos kepsneliai
-
Jūreivio sapnas
-
Keptas karpis su pomidorais
-
Lašiša grietinėlės padaže
-
Išmarinuota žuvis
-
Karpis su sūrio kepurėle
-
Keptuvėje kepti traškūs ešeriai
-
Silkė su manų koše
-
Šutintas upėtakis
-
Dorada su bulvėmis ispaniskai
-
Keptos seliavos
-
Lašišos vėrinukai
Aromatinga ant grotelių kepta žuvis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žuvis, upėtakis, jūros ešerys ar kita žuvis,
1 vienetas -
Rozmarinas, šakelės,
2 vienetai -
Citrinos, žalios,
0.5 vieneto - Druska
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žalią citriną supjaustykite pusapskritimiais.
Į išvalytą žuvį sudėkite rozmarino šakeles ir citrinos gabaliukus. Apibarstykite druska ir aptepkite aliejumi.
Kepkite ant grotelių iš abiejų pusių (~20 min.).
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...