Žalią citriną supjaustykite pusapskritimiais.
Į išvalytą žuvį sudėkite rozmarino šakeles ir citrinos gabaliukus. Apibarstykite druska ir aptepkite aliejumi.
Kepkite ant grotelių iš abiejų pusių (~20 min.).
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Aromatinga ant grotelių kepta žuvis
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | žuvis (upėtakis, jūros ešerys ar kita žuvis) |
2 vienetai | rozmarinas (šakelės) |
0.5 vieneto | citrinos (žalios) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lašišos kepsneliai
-
Kepta plekšnė padaže
-
Marinuotas keptas sterkas
-
Žuvies apkepas
-
Gurmaniškas lašišos kepsnys
-
Lašiša grilyje
-
Lašiša su aitriosiomis paprikomis ir avokadų, agurkų salotomis
-
Karpis su salotomis
-
Silkė su svogunais marinate
-
Plekšnė su padažu
-
Tilapija su špinatais pomidorų - šafrano padaže
-
Plekšnės filė su plutele
-
Rūkytos žuvies užkepėlė
-
Tuno salotos su feta sūriu
-
Kepti karpiai
-
Kepta jūros ešerio filė su grikiais
-
Menkės kotletukai
-
Firmiški žuvies kepsniukai
-
Žuvies kotletai
-
Troškintas karpis raudonajame padaže
Aromatinga ant grotelių kepta žuvis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žuvis, upėtakis, jūros ešerys ar kita žuvis,
1 vienetas -
Rozmarinas, šakelės,
2 vienetai -
Citrinos, žalios,
0.5 vieneto - Druska
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žalią citriną supjaustykite pusapskritimiais.
Į išvalytą žuvį sudėkite rozmarino šakeles ir citrinos gabaliukus. Apibarstykite druska ir aptepkite aliejumi.
Kepkite ant grotelių iš abiejų pusių (~20 min.).
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...