Žuvis krakmolo apvalkale
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 500 gramų | menkės (šviežia) |
| 2 žiupsneliai | juodieji pipirai (malti) |
| 2 žiupsneliai | lauro lapų (malti) |
| 1 žiupsnelis | čiobreliai |
| 1 saujelė | petražolės (šaldytos) |
| 5 valgomieji šaukštai | krakmolas |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 60 gramų | aliejaus |
| 1 valgomasis šaukštas | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Žuvį ištrinti prieskoniais su druska ir leisti kiek pastovėti. Tuomet pavolioti kiaušinio plakinyje, krakmole ir kepti aliejuje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptas įdarytas karpis
-
Bajoriška žuvis su pasninko spirgučiais pagal Radvilų virėjo receptą
-
Lašiša su prieskoninėmis žolelėmis
-
Šamažuvės filė
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Rūkyti naminiai vijūnai
-
Itališki koldūnai
-
Tešloje kepti žuvies piršteliai
-
Kepta žuvies filė
-
Tešloje kepta lašiša
-
Grilyje kepta lašiša su daržovėmis
-
Marinuotas keptas sterkas
-
Suktinukai
-
Žuvis su persikais
-
Keptas karpis su pomidorais
-
Tilapija su špinatais pomidorų - šafrano padaže
-
Lašiša garuose
-
Kepta stinta
-
Aromatinga ant grotelių kepta žuvis
-
Žuvis "lenkiškame" padaže
Žuvis krakmolo apvalkale
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Menkės, šviežia,
500 gramų -
Juodieji pipirai, malti,
2 žiupsneliai -
Lauro lapai, malti,
2 žiupsneliai -
Čiobreliai,
1 žiupsnelis -
Petražolės, šaldytos,
1 saujelė -
Krakmolas,
5 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Aliejus,
60 gramų -
Druska,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvį ištrinti prieskoniais su druska ir leisti kiek pastovėti. Tuomet pavolioti kiaušinio plakinyje, krakmole ir kepti aliejuje.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
