Silkės filė ir greifrutą (arba apelsiną) supjaustykite nedideliais gabaliukais. Pagardinkite juodaisiais pipirais ir viską gerai sumaišykite.Burokėlį supjaustykite vidutinio dydžio griežinėliais.Dėkite ant kiekvieno burokėlio griežinėlio silkę ir greifrutą (arba apelsiną), apšlakstykite greifruto sultimis.
Ant kiekvieno užkanduko uždėkite po lašą klasikinio balzaminio padažo

Silkių tango ant burokėlių
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 vienetas | silkė (file) |
0.5 vieneto | greipfrutai (arba apelsino) |
1 žiupsnelis | pipirai (juodieji) |
1 vienetas | burokėliai (virti) |
šiek tiek | padažas (balzaminis (klasikinis)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jūros lydeka Graikiškai
-
Saldžiarūgštė silkė
-
Lašiša su daržovėmis ir apelsinu
-
Keptas ungurys
-
Kepta žuvis su daržovėmis
-
Orkaitėje kepta lašiša
-
Midijos su špinatais
-
Žuvis su garstyčiomis
-
Baltieji žuvies kotletai
-
Silkės apkepas su ryžiais
-
Spalvota žuvies užkepėlė
-
Virtas karšis
-
Marinuotas keptas sterkas
-
Pikantiškosios krevetės grilyje
-
Vėrinukai su žuvies kukulaičiais
-
Tradicinė dvaro žuvis adventui
-
Folijoje kepta lašiša
-
Lašišos faršo kepsneliai
-
Žuvis su daržovėmis
-
Žuvies blyneliai su žalumynais
Silkių tango ant burokėlių
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Silkė, file,
1 vienetas -
Greipfrutai, arba apelsino,
0.5 vieneto -
Pipirai, juodieji,
1 žiupsnelis -
Burokėliai, virti,
1 vienetas - Padažas, balzaminis (klasikinis)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Silkės filė ir greifrutą (arba apelsiną) supjaustykite nedideliais gabaliukais. Pagardinkite juodaisiais pipirais ir viską gerai sumaišykite.Burokėlį supjaustykite vidutinio dydžio griežinėliais.Dėkite ant kiekvieno burokėlio griežinėlio silkę ir greifrutą (arba apelsiną), apšlakstykite greifruto sultimis.
Ant kiekvieno užkanduko uždėkite po lašą klasikinio balzaminio padažo
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...