Silkės filė ir greifrutą (arba apelsiną) supjaustykite nedideliais gabaliukais. Pagardinkite juodaisiais pipirais ir viską gerai sumaišykite.Burokėlį supjaustykite vidutinio dydžio griežinėliais.Dėkite ant kiekvieno burokėlio griežinėlio silkę ir greifrutą (arba apelsiną), apšlakstykite greifruto sultimis.
Ant kiekvieno užkanduko uždėkite po lašą klasikinio balzaminio padažo

Silkių tango ant burokėlių
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 vienetas | silkė (file) |
0.5 vieneto | greipfrutai (arba apelsino) |
1 žiupsnelis | pipirai (juodieji) |
1 vienetas | burokėliai (virti) |
šiek tiek | padažas (balzaminis (klasikinis)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvies maltiniai
-
Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
-
Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
-
Jūros gėrybių šašlykas
-
Pica su lašiša
-
Silkių užkandis kitaip - "Silkių mojito"
-
Lašišų arba upėtakių filė kepsnys su duonos plutele
-
Bulviniai blynai su lašiša
-
Lašišos apkepas su špinatais
-
Midijų šašlykai
-
Šamų kotletukai
-
Lašiša su daržovėmis
-
Sardelės apsuktos bekonu
-
Spageti su alyvuogėmis
-
Karpis grilyje su Kotanyi prieskoniais
-
Kepta žuvies filė
-
Žuvis su cukinija
-
Silkė su morkomis
-
Žuvies kukulaičiai
-
Menkė su apelsinais
Silkių tango ant burokėlių
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Silkė, file,
1 vienetas -
Greipfrutai, arba apelsino,
0.5 vieneto -
Pipirai, juodieji,
1 žiupsnelis -
Burokėliai, virti,
1 vienetas - Padažas, balzaminis (klasikinis)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Silkės filė ir greifrutą (arba apelsiną) supjaustykite nedideliais gabaliukais. Pagardinkite juodaisiais pipirais ir viską gerai sumaišykite.Burokėlį supjaustykite vidutinio dydžio griežinėliais.Dėkite ant kiekvieno burokėlio griežinėlio silkę ir greifrutą (arba apelsiną), apšlakstykite greifruto sultimis.
Ant kiekvieno užkanduko uždėkite po lašą klasikinio balzaminio padažo
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...