Silkės filė ir greifrutą (arba apelsiną) supjaustykite nedideliais gabaliukais. Pagardinkite juodaisiais pipirais ir viską gerai sumaišykite.Burokėlį supjaustykite vidutinio dydžio griežinėliais.Dėkite ant kiekvieno burokėlio griežinėlio silkę ir greifrutą (arba apelsiną), apšlakstykite greifruto sultimis.
Ant kiekvieno užkanduko uždėkite po lašą klasikinio balzaminio padažo
Silkių tango ant burokėlių
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
| 1 vienetas | silkė (file) |
| 0.5 vieneto | greipfrutai (arba apelsino) |
| 1 žiupsnelis | pipirai (juodieji) |
| 1 vienetas | burokėliai (virti) |
| šiek tiek | padažas (balzaminis (klasikinis)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta lydeka su daržovėmis
-
Keptos seliavos su kiaušiniais
-
Žuvis su daržovėmis
-
Pyragas su lašišos įdaru
-
Žuvis padaže
-
Keptas karpis tešloje
-
Tilapija su špinatais pomidorų - šafrano padaže
-
Keptas lašišų gabalėlis su sterko putėsiais
-
Žuvies pyragas
-
Baltieji žuvies kotletai
-
Pieniška moliūgų sriuba
-
Plekšnės filė su plutele
-
Bulviniai blynai su lašiša
-
Žuvies kukulaičiai
-
Paltusas (juodasis) su daržovėmis
-
Šamų kotletukai
-
Žuvis ekvadorietiškai kokosų pieno padaže
-
Lazanija su lašiša
-
Kepta lašiša su brokolių padažu
-
Silkė su svogunais marinate
Silkių tango ant burokėlių
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Silkė, file,
1 vienetas -
Greipfrutai, arba apelsino,
0.5 vieneto -
Pipirai, juodieji,
1 žiupsnelis -
Burokėliai, virti,
1 vienetas - Padažas, balzaminis (klasikinis)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Silkės filė ir greifrutą (arba apelsiną) supjaustykite nedideliais gabaliukais. Pagardinkite juodaisiais pipirais ir viską gerai sumaišykite.Burokėlį supjaustykite vidutinio dydžio griežinėliais.Dėkite ant kiekvieno burokėlio griežinėlio silkę ir greifrutą (arba apelsiną), apšlakstykite greifruto sultimis.
Ant kiekvieno užkanduko uždėkite po lašą klasikinio balzaminio padažo
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
