Žuvies filė supjausčiau gabaliukais (maždaug 3X8 cm).
Lydeką įtryniau druska ir pipirais bei aptepiau iš apiejų pusių garstyčiomis. Sudėjau į kepimo indą ir apšlaksčiau citrinos sultimis.
Ant viršaus pribėriau susmulkintų krapų.
Kepiau orkaitėje apie 25 min. (iki 200 laipsnių temperatūroje).

Žuvis su garstyčiomis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
1 sauja | krapai |
1 vienetas | citrinos |
šiek tiek | druska |
500 gramų | jūros lydeka (arba kita žuvis) |
1 valgomasis šaukštas | garstyčios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptos seliavos su kiaušiniais
-
Žuvis su cukinija
-
Kepta aštri menkė
-
Farširuota lydeka
-
Karpis, pomidorų padaže
-
Kepta lašiša su brokolių padažu
-
Lašišos troškinys
-
Kepti karpiai
-
Pieniška moliūgų sriuba
-
Kepta žuvis su petražolėmis
-
Sojos kepsniai su lašiša
-
Spageti su lašiša ir krevetėmis
-
Karališkas Grill otas
-
Karpis grilyje su Kotanyi prieskoniais
-
Kepta lašiša tešloje
-
Kalmarų žiedai tešloje
-
Karpis, marinuotas česnake
-
Lašiša grietinėlės padaže
-
Silkė su slyvomis ir muskatu
-
Lietuviški "sushiai"
Žuvis su garstyčiomis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai, malti
-
Krapai,
1 sauja -
Citrinos,
1 vienetas - Druska
-
Jūros lydeka, arba kita žuvis,
500 gramų -
Garstyčios,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvies filė supjausčiau gabaliukais (maždaug 3X8 cm).
Lydeką įtryniau druska ir pipirais bei aptepiau iš apiejų pusių garstyčiomis. Sudėjau į kepimo indą ir apšlaksčiau citrinos sultimis.
Ant viršaus pribėriau susmulkintų krapų.
Kepiau orkaitėje apie 25 min. (iki 200 laipsnių temperatūroje).
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...