Žuvies filė supjausčiau gabaliukais (maždaug 3X8 cm).
Lydeką įtryniau druska ir pipirais bei aptepiau iš apiejų pusių garstyčiomis. Sudėjau į kepimo indą ir apšlaksčiau citrinos sultimis.
Ant viršaus pribėriau susmulkintų krapų.
Kepiau orkaitėje apie 25 min. (iki 200 laipsnių temperatūroje).

Žuvis su garstyčiomis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
1 sauja | krapai |
1 vienetas | citrinos |
šiek tiek | druska |
500 gramų | jūros lydeka (arba kita žuvis) |
1 valgomasis šaukštas | garstyčios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvis su migdolais
-
Paltusas (juodasis) su daržovėmis
-
Keptas upėtakis
-
Virtas karšis su obuoliais
-
Silkė pataluose
-
Karpis, šutintas aluje
-
Kepta žuvis su daržovėmis
-
Česnakinės čili krevetės "Firminės"
-
Keptas karpis su pomidorais
-
Tailandietiški žuvies blyneliai
-
Tešloje kepta silkė
-
Lašiša su pievagrybiais
-
Žuvies maltiniai
-
Krevetės su saulėje džiovintų pomidorų, špinatų ir grietinėlės padažu
-
Žuvies kotletai
-
Plekšnė su špinatais ir feta
-
Omarai
-
Midijos su špinatais
-
Menkės kotletukai su baravykais
-
Žuvies kotletai (sterkas, lydeka, ešerys arba menkė)
Žuvis su garstyčiomis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai, malti
-
Krapai,
1 sauja -
Citrinos,
1 vienetas - Druska
-
Jūros lydeka, arba kita žuvis,
500 gramų -
Garstyčios,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvies filė supjausčiau gabaliukais (maždaug 3X8 cm).
Lydeką įtryniau druska ir pipirais bei aptepiau iš apiejų pusių garstyčiomis. Sudėjau į kepimo indą ir apšlaksčiau citrinos sultimis.
Ant viršaus pribėriau susmulkintų krapų.
Kepiau orkaitėje apie 25 min. (iki 200 laipsnių temperatūroje).
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...