Lašišos filė įtrinkite druska ir pipirais. Sudėkite žuvį į dubenėlį ir aptepkite majonezu.
Išplakite kiaušinius su miltais, prieskoniais ir citrinos sultimis. Citrinos sulčių galima ir nepilti.
Žuvies filė gabaliukus pamirkykite skystoje tešloje ir kepkite įkaitintame aliejuje.
Kepkite kiekvieną žuvies gabaliuką bent po 3-4 minutes ant mažo kaitrumo ugnies, kad neprisviltų ir gerai iškeptų.
Taip pat galima kepti bet kurios žuvies filė.
Kepta lašiša tešloje
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
3 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1 valgomasis šaukštas | citrinų sultys |
200 gramų | lašiša (filė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Folijoje kepta žuvis
- Žuvis su garstyčiomis
- Nuostabioji paelija
- Lašišos šašlykas
- Plekšnė su špinatais ir feta
- Rūkytas Karpis
- Virta žuvis tešloje
- Keptos seliavos su kiaušiniais
- Kepta lašiša su medaus marinatu
- Lašiša orkaitėję su saulėgrąžomis
- Žuvies ir daržovių apkepas
- Tailandietiški žuvies blyneliai
- Lašiša su prieskoninėmis žolelėmis
- Lašišos faršo kepsneliai
- Silkė su morkomis
- Įdaryta lydeka
- Keptas karpis Kūčioms
- Keptas upėtakis
- Šutintas upėtakis
- Lašiša su pievagrybiais
Kepta lašiša tešloje
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
3 vienetai - Druska
- Juodieji pipirai, malti
-
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Citrinų sultys,
1 valgomasis šaukštas -
Lašiša, filė,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lašišos filė įtrinkite druska ir pipirais. Sudėkite žuvį į dubenėlį ir aptepkite majonezu.
Išplakite kiaušinius su miltais, prieskoniais ir citrinos sultimis. Citrinos sulčių galima ir nepilti.
Žuvies filė gabaliukus pamirkykite skystoje tešloje ir kepkite įkaitintame aliejuje.
Kepkite kiekvieną žuvies gabaliuką bent po 3-4 minutes ant mažo kaitrumo ugnies, kad neprisviltų ir gerai iškeptų.
Taip pat galima kepti bet kurios žuvies filė.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...