Lašišos filė įtrinkite druska ir pipirais. Sudėkite žuvį į dubenėlį ir aptepkite majonezu.
Išplakite kiaušinius su miltais, prieskoniais ir citrinos sultimis. Citrinos sulčių galima ir nepilti.
Žuvies filė gabaliukus pamirkykite skystoje tešloje ir kepkite įkaitintame aliejuje.
Kepkite kiekvieną žuvies gabaliuką bent po 3-4 minutes ant mažo kaitrumo ugnies, kad neprisviltų ir gerai iškeptų.
Taip pat galima kepti bet kurios žuvies filė.

Kepta lašiša tešloje
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
3 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1 valgomasis šaukštas | citrinų sultys |
200 gramų | lašiša (filė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sardelės apsuktos bekonu
-
Žuvies paplotėliai
-
ZIGMO lašiša su karamelizuota sojos, cukranendrių cukraus ir laimo plutele
-
Apelsininė lašiša
-
Troškinta žuvis
-
Džiūvėsiuose kepta žuvis
-
Kepta plekšnė padaže
-
Rūkytos žuvies užkepėlė
-
Tešloje kepti žuvies piršteliai
-
Bajoriška žuvis su pasninko spirgučiais pagal Radvilų virėjo receptą
-
Ant iešmo keptas ungurys
-
Žuvies spurgytės
-
Žuvies apkepas
-
Karpis, marinuotas česnake
-
Žuvies ir pupelių blynai
-
Sicilijos ešerys
-
Lašiša su vaisiais
-
Orkaitėje kepta lašiša
-
Kepta lašiša su brokolių padažu
-
Karpis su porais
Kepta lašiša tešloje
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
3 vienetai - Druska
- Juodieji pipirai, malti
-
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Citrinų sultys,
1 valgomasis šaukštas -
Lašiša, filė,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lašišos filė įtrinkite druska ir pipirais. Sudėkite žuvį į dubenėlį ir aptepkite majonezu.
Išplakite kiaušinius su miltais, prieskoniais ir citrinos sultimis. Citrinos sulčių galima ir nepilti.
Žuvies filė gabaliukus pamirkykite skystoje tešloje ir kepkite įkaitintame aliejuje.
Kepkite kiekvieną žuvies gabaliuką bent po 3-4 minutes ant mažo kaitrumo ugnies, kad neprisviltų ir gerai iškeptų.
Taip pat galima kepti bet kurios žuvies filė.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...