Žuvies paplotėliai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 500 gramų | žuvis (filė) |
| 1 valgomasis šaukštas | krakmolas (kukurūzų) |
| šiek tiek | sojos padažas |
| 1 arbatinis šaukštelis | aliejaus |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 1 valgomasis šaukštas | vynas (baltas) |
| šiek tiek | cukrus |
| šiek tiek | salotos |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai (juodieji) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Filė (be kauliukų) sumalama mėsamale ir sumaišoma su kukurūzų krakmolu ar miltais, kiaušinio tryniu, aliejumi, prieskoniniais žalumynais, vynu ir atskirai su cukrumi išplaktu baltymu. Iš žuvies masės padaromi paplotėliai, kurie pakepinami, kol iš abiejų pusių apsitraukia šviesiai auksine plutele. Po to jie išilgai supjaustomi ir papuošiami salotų lapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Itališki koldūnai
-
Kepta orkaitėje lydeka
-
Cukinijos ir žuvies blyneliai
-
Marinuotas keptas sterkas
-
Kepta balta žuvis (Tilapia)
-
Rūkytas Karpis
-
Žuvies blyneliai su žalumynais
-
Kepta aštri menkė
-
Lašišos šašlykas su paprikomis
-
Virtas karšis su obuoliais
-
Kepta menkė su bulvėmis
-
Kepta lydeka su daržovėmis
-
Spalvota jūros ešerio filė
-
Šamažuvės filė
-
Kepta žuvis su grybais
-
Žuvies pudingas
-
Skani zuvytė
-
Keptas starkis
-
Farširuota lydeka kepta orkaitėje
-
Žuvis ekvadorietiškai kokosų pieno padaže
Žuvies paplotėliai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žuvis, filė,
500 gramų -
Krakmolas, kukurūzų,
1 valgomasis šaukštas - Sojos padažas
-
Aliejus,
1 arbatinis šaukštelis -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Vynas, baltas,
1 valgomasis šaukštas - Cukrus
- Salotos
- Druska
- Pipirai, juodieji
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Filė (be kauliukų) sumalama mėsamale ir sumaišoma su kukurūzų krakmolu ar miltais, kiaušinio tryniu, aliejumi, prieskoniniais žalumynais, vynu ir atskirai su cukrumi išplaktu baltymu. Iš žuvies masės padaromi paplotėliai, kurie pakepinami, kol iš abiejų pusių apsitraukia šviesiai auksine plutele. Po to jie išilgai supjaustomi ir papuošiami salotų lapais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
