Išvalytas lynas 1 val. laikomas marinate, išvirtame iš prieskonių, prieskoninių daržovių ir citrinos sulčių. Vėliau jis pavilgomas išplaktame kiaušinyje, tirpintame svieste, pavoliojamas džiūvėsėliuose ir kepamas ant grotelių, žarijų kaitroje.
Tiekiamas su aliejuje keptomis bulvėmis, raugintais agurkais.

Lynas, keptas ant grotelių
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | lynas |
3 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | petražolės (šakelė) |
0.5 vieneto | citrinos |
3 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
1 vienetas | kiaušiniai |
0.5 stiklinės | taukai (kiaulių) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Plekšnės filė su plutele
-
Kepta menkė majonezo padaže
-
Lašišos faršo kepsneliai
-
Keptos midijos su sūriu
-
Kepta lašiša su medaus marinatu
-
Spageti su krevetėmis
-
Žuvies kukuliai
-
Lašiša su vasaros gėrybėmis
-
Lazanija su lašiša
-
Keptos seliavos su kiaušiniais
-
Skumbrė pievagrybių padaže
-
Lašiša su bulvių ir morkų koše
-
Žuvies zrazai
-
Žuvies blynukai
-
Žuvies kotletai
-
Žuvis tešloje
-
Tešloje kepti žuvies piršteliai
-
Įdaryta lydeka
-
Žuvies troškinys
-
Kepta žuvis
Lynas, keptas ant grotelių
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Lynas,
1 kilogramas -
Svogūnai,
3 vienetai -
Petražolės, šakelė,
1 vienetas -
Citrinos,
0.5 vieneto -
Džiūvėsėliai,
3 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Taukai (kiaulių),
0.5 stiklinės - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalytas lynas 1 val. laikomas marinate, išvirtame iš prieskonių, prieskoninių daržovių ir citrinos sulčių. Vėliau jis pavilgomas išplaktame kiaušinyje, tirpintame svieste, pavoliojamas džiūvėsėliuose ir kepamas ant grotelių, žarijų kaitroje.
Tiekiamas su aliejuje keptomis bulvėmis, raugintais agurkais.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...