Išvalytas lynas 1 val. laikomas marinate, išvirtame iš prieskonių, prieskoninių daržovių ir citrinos sulčių. Vėliau jis pavilgomas išplaktame kiaušinyje, tirpintame svieste, pavoliojamas džiūvėsėliuose ir kepamas ant grotelių, žarijų kaitroje.
Tiekiamas su aliejuje keptomis bulvėmis, raugintais agurkais.

Lynas, keptas ant grotelių
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | lynas |
3 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | petražolės (šakelė) |
0.5 vieneto | citrinos |
3 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
1 vienetas | kiaušiniai |
0.5 stiklinės | taukai (kiaulių) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptas karšis
-
Keptos plekšnės
-
Žuvis tešloje
-
Džiūvėsiuose kepta žuvis
-
Bacalaitos – menkės kepsneliai
-
Austrės su lietuviškais obuoliais
-
Žuvis su persikais
-
Krevečių užkepėlė
-
Žuvies paplotėliai
-
Jūros lydeka su kuskusu
-
Lietuviški "sushiai"
-
Skumbrė mikrobanginėje
-
Kepta menkė su bulvėmis
-
Kepta orkaitėje lydeka
-
Lašišos kepsneliai
-
Karpis su porais
-
Lašiša su bulvių ir morkų koše
-
Tradicinė dvaro žuvis adventui
-
Lašiša su daržovėmis
-
Troškinta lydeka
Lynas, keptas ant grotelių
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Lynas,
1 kilogramas -
Svogūnai,
3 vienetai -
Petražolės, šakelė,
1 vienetas -
Citrinos,
0.5 vieneto -
Džiūvėsėliai,
3 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Taukai (kiaulių),
0.5 stiklinės - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalytas lynas 1 val. laikomas marinate, išvirtame iš prieskonių, prieskoninių daržovių ir citrinos sulčių. Vėliau jis pavilgomas išplaktame kiaušinyje, tirpintame svieste, pavoliojamas džiūvėsėliuose ir kepamas ant grotelių, žarijų kaitroje.
Tiekiamas su aliejuje keptomis bulvėmis, raugintais agurkais.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...