Sumalkite žuvies filė su balta duoba arba duonos trupiniais, svogūnu, grybais (marinuotais arba šviežiais pievagrybiais) ir svogūnų laiškais ar kitais žalumynais.
Suformuokite kotletukus. Kepkite juos įkaitintame aliejuje. Kepkite kiekvieną kotletuką iš abiejų pusių ant silpnos ugnies apie 5-7 minutes.

Žuvies kotletai su grybais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
100 gramų | grybai |
1 vienetas | svogūnai |
0.5 kilogramo | menkės (arba ešerių filė) |
100 gramų | duona (balta) |
4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | žalumynų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kulebekas
-
Žuvies pyragas
-
Pikantiškosios krevetės grilyje
-
Lašiša su daržovėmis ir grybais
-
Kepti karosai
-
Krevečių užkepėlė
-
Folijoje kepta žuvis
-
Kepta lydeka su daržovėmis
-
Kepta žuvies filė
-
Žuvies troškinys
-
Pyragas su lašišos įdaru
-
Baltieji žuvies kotletai
-
Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
-
Lašiša su citrina
-
Žuvies kotletai
-
Žuvies pudingas
-
Žuvies blynukai
-
Silkė su svogunais marinate
-
Lašišų šašlykai
-
Karpis su sūrio kepurėle
Žuvies kotletai su grybais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grybai,
100 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Menkės, arba ešerių filė,
0.5 kilogramo -
Duona, balta,
100 gramų -
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai - Žalumynai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sumalkite žuvies filė su balta duoba arba duonos trupiniais, svogūnu, grybais (marinuotais arba šviežiais pievagrybiais) ir svogūnų laiškais ar kitais žalumynais.
Suformuokite kotletukus. Kepkite juos įkaitintame aliejuje. Kepkite kiekvieną kotletuką iš abiejų pusių ant silpnos ugnies apie 5-7 minutes.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...