Sumalkite žuvies filė su balta duoba arba duonos trupiniais, svogūnu, grybais (marinuotais arba šviežiais pievagrybiais) ir svogūnų laiškais ar kitais žalumynais.
Suformuokite kotletukus. Kepkite juos įkaitintame aliejuje. Kepkite kiekvieną kotletuką iš abiejų pusių ant silpnos ugnies apie 5-7 minutes.

Žuvies kotletai su grybais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
100 gramų | grybai |
1 vienetas | svogūnai |
0.5 kilogramo | menkės (arba ešerių filė) |
100 gramų | duona (balta) |
4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | žalumynų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Orkaitėje kepta lašiša su garstyčiomis ir česnaku
-
Kepta menkė
-
Silkė su slyvomis ir muskatu
-
Kepta menkė majonezo padaže
-
Menkės kotletukai su baravykais
-
Greiti lašišos kepsneliai
-
Lašiša su krapų padažu
-
Kepta menkė su bulvėmis
-
Žuvies troškinys
-
Žuvis pagal Ingą
-
Ant grotelių orkaitėje kepti ešeriukai
-
Kepti karosai
-
Kulebekas
-
Keptas upėtakis
-
Norvegiška menkė vasariškai
-
Keptuvėje kepti traškūs ešeriai
-
Marinuotas keptas sterkas
-
Skumbrė kepta orkaitėje
-
Marinuota žuvis su padažu
-
Kepta orkaitėje lydeka
Žuvies kotletai su grybais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grybai,
100 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Menkės, arba ešerių filė,
0.5 kilogramo -
Duona, balta,
100 gramų -
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai - Žalumynai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sumalkite žuvies filė su balta duoba arba duonos trupiniais, svogūnu, grybais (marinuotais arba šviežiais pievagrybiais) ir svogūnų laiškais ar kitais žalumynais.
Suformuokite kotletukus. Kepkite juos įkaitintame aliejuje. Kepkite kiekvieną kotletuką iš abiejų pusių ant silpnos ugnies apie 5-7 minutes.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...