Stambią nuvalytą žuvį perpjauti išilgai pusiau, kiekvieną pusę supjaustyti gabalais, pasūdyti, apvolioti iš pradžių miltuose, o po to, pavilgius į išplaktus kiaušinius,— maltuose džiūvėsėliuose. Žuvį reikia kepti taip, kad gabalai būtų iki pusės pasinėrę į riebalus. Iš pradžių kepama ant didelės ugnies, o paskui, sumažinus ugnį, dar 7—10 minučių ant mažos ugnies.
Taip galima kepti karpį, jūros žuvies nugarinę, menkę.

Džiūvėsiuose kepta žuvis
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1.5 kilogramo | žuvis |
50 gramų | kvietiniai miltai |
3 vienetai | kiaušiniai |
150 gramų | džiūvėsėliai |
150 gramų | aliejaus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Folijoje kepta lašiša
-
Kepta lydeka su daržovėmis
-
Troškintas lynas
-
Silkių tango ant burokėlių
-
Karpis su porais
-
Spalvota jūros ešerio filė
-
Šamažuvės filė
-
Žuvies maltiniai
-
Orkaitėje kepta lašiša
-
Išmarinuota žuvis
-
Žuvies zrazai
-
Kepta žuvies filė
-
Tilapija su špinatais pomidorų - šafrano padaže
-
Keptas starkis
-
Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
-
Lašišos faršo kepsneliai
-
Žuvis tešloje
-
Silkė su morkomis
-
Ant iešmo keptas ungurys
-
Kepta lašiša su brokolių padažu
Džiūvėsiuose kepta žuvis
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žuvis,
1.5 kilogramo -
Kvietiniai miltai,
50 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Džiūvėsėliai,
150 gramų -
Aliejus,
150 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Stambią nuvalytą žuvį perpjauti išilgai pusiau, kiekvieną pusę supjaustyti gabalais, pasūdyti, apvolioti iš pradžių miltuose, o po to, pavilgius į išplaktus kiaušinius,— maltuose džiūvėsėliuose. Žuvį reikia kepti taip, kad gabalai būtų iki pusės pasinėrę į riebalus. Iš pradžių kepama ant didelės ugnies, o paskui, sumažinus ugnį, dar 7—10 minučių ant mažos ugnies.
Taip galima kepti karpį, jūros žuvies nugarinę, menkę.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Regina
2017-06-09 11:53
Kepsiu pgl. šį receptą. Ačiū.
-
Migle is playing poker!
2011-10-28 11:51
viskas gerai nebutina tos foto issikepiai ir pamatei kaip atrodo:) :-D :super:
-
Kristina
2008-11-12 09:44
wiskas kaip ir gerai,tik foto truksta
-
Kristina
2008-11-12 09:44
wiskas kaip ir gerai,tik foto truksta
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...