Ingredientai 4 porcijoms.
Įkaitinti orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų.
Dubenėlyje sumaišyti sviestą, majonezą, grietinę ir citrinos sultis.
Menkės file pabarstyti žuvies prieskoniais ar kitais mėgstamais ir įdėti į karščiui atsparų stiklinį indą.
Užpilti gautą masę ant žuvies ir kepti orkaitėje apie 40 minučių.
Kepta menkė majonezo padaže
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 45 mililitrai | citrinų sultys (šviežios) |
| 60 mililitrų | majonezas |
| 55 gramai | grietinė |
| 20 gramų | sviestas |
| 4 vienetai | menkės (filė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptas įdarytas karpis
-
Bajoriška žuvis su pasninko spirgučiais pagal Radvilų virėjo receptą
-
Lašiša su prieskoninėmis žolelėmis
-
Šamažuvės filė
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Rūkyti naminiai vijūnai
-
Itališki koldūnai
-
Tešloje kepti žuvies piršteliai
-
Kepta žuvies filė
-
Tešloje kepta lašiša
-
Grilyje kepta lašiša su daržovėmis
-
Marinuotas keptas sterkas
-
Suktinukai
-
Žuvis su persikais
-
Keptas karpis su pomidorais
-
Tilapija su špinatais pomidorų - šafrano padaže
-
Lašiša garuose
-
Kepta stinta
-
Aromatinga ant grotelių kepta žuvis
-
Žuvis "lenkiškame" padaže
Kepta menkė majonezo padaže
Komentarai:
9
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Citrinų sultys, šviežios,
45 mililitrai -
Majonezas,
60 mililitrų -
Grietinė,
55 gramai -
Sviestas,
20 gramų -
Menkės, filė,
4 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ingredientai 4 porcijoms.
Įkaitinti orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų.
Dubenėlyje sumaišyti sviestą, majonezą, grietinę ir citrinos sultis.
Menkės file pabarstyti žuvies prieskoniais ar kitais mėgstamais ir įdėti į karščiui atsparų stiklinį indą.
Užpilti gautą masę ant žuvies ir kepti orkaitėje apie 40 minučių.
Reklama:
Komentarai (9)
-
Aurelija
2015-08-11 15:08
Kiek laiko kepti orkaiteje?
-
Vladas
2015-06-02 20:40
Dar krapu,svogunu
-
martynas
2014-11-03 20:27
Visai ne blogai.Tik gal truputi maziau reiketu citrinos sulciu;)
-
Gražina
2014-07-25 09:24
Dažnai kepu menkę. Kartais geriau pavyksta, kartais prasčiau. Išbandžiau šitą receptą. Tobula. Tiesa, dar pridėjau pjaustytų svogūnų, pomidodų ir Džiūgo :)
-
Janina
2012-11-09 18:36
;-)
Taip"skaniai"surašyta,būtinai išmėginsiu,ačiū už receptą.
-
Ilona
2012-11-08 17:07
:mmm: :super: :super: :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
