1.Krapus bei petražolės smulkiai sukapoti.
2.Sutarkuoti sūrį.
3.Žuvį apibarstyti prieskoniais, žolelėmis ir palikti.
4.Kepimo formą aptepti aliejumi, sudėti žuvį, ant viršaus persiko gabaliukus.
/Turėjau dar 2 virtos bulvės, tai čia pat sudėjau ir bulvių griežinėlius./
5.Alyvuoges perpjauti per pusę ir išdėlioti ant žuvies.
6.Viską apibarstyti sūriu ir kepti įkaitintoje iki 200-210 C orkaitėje 20-25 min.
Žuvis + persikas = meilė :)
Žuvis su persikais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | persikai |
50 gramų | alyvuogių |
700 gramų | tilapija (filė) |
100 gramų | sūris |
šiek tiek | prieskoniai (žuviai) |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Česnakinės čili krevetės "Firminės"
- Karpis grilyje su Kotanyi prieskoniais
- Žuvis ekvadorietiškai kokosų pieno padaže
- Jūros gėrybių šašlykas
- Žuvis saldžiarūgščiame padaže
- Įdaryta lydeka
- Lašiša su daržovėmis ir grybais
- Kepta marinuota menkė
- Lašiša orkaitėję su saulėgrąžomis
- Kepta lašiša
- Lašiša sluoksniuotoje tešloje
- Lazanija su lašiša
- Keptos seliavos su kiaušiniais
- Lašišos faršo kepsneliai
- Žuvų piršteliai (naminiai)
- Lašišos užkandėlė
- Virta žuvis tešloje
- Kepta žuvis su daržovėmis
- Kepta marinuota žuvis
- Kepta žuvis
Žuvis su persikais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Persikai,
1 vienetas -
Alyvuogės,
50 gramų -
Tilapija, filė,
700 gramų -
Sūris,
100 gramų - Prieskoniai, žuviai
- Krapai
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
1.Krapus bei petražolės smulkiai sukapoti.
2.Sutarkuoti sūrį.
3.Žuvį apibarstyti prieskoniais, žolelėmis ir palikti.
4.Kepimo formą aptepti aliejumi, sudėti žuvį, ant viršaus persiko gabaliukus.
/Turėjau dar 2 virtos bulvės, tai čia pat sudėjau ir bulvių griežinėlius./
5.Alyvuoges perpjauti per pusę ir išdėlioti ant žuvies.
6.Viską apibarstyti sūriu ir kepti įkaitintoje iki 200-210 C orkaitėje 20-25 min.
Žuvis + persikas = meilė :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...