Karpis su salotomis
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 300 gramų | karpis | |
| 1 žiupsnelis | žuvies prieskonių | |
| Salotoms: | ||
| 1 vienetas | morkos | |
| 3 vienetai | ridikėliai | |
| 100 gramų | kopūstai | |
| 1 vienetas | agurkų | |
| 2 valgomieji šaukštai | majonezas | |
| 1 žiupsnelis | prieskoniai salotoms | |
| Papuošimui: | ||
| 2 žiupsneliai | bazilikas | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Žuvį supjaustyti gabalėliais, apiberti prieskoniais. Sudėti į garų puodą 22 minutėms.
2.
Ruošti garnyrą: visas daržoves nuplauti, morkas nuskusti ir supjaustyti šiaudeliais, agurkus perpjauti per pusę ir susmulkinti, kopūstą supjaustyti, ridikėlius pasmulkinti. Viską sumaišyti su salotų prieskoniais ir majonezu.
3.
Prie žuvies patiekti salotas. Papuošti baziliku. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lašiša grilyje
-
Firmiški žuvies kepsniukai
-
Pieniška moliūgų sriuba
-
Karosai grietinėje
-
ZIGMO lašiša su karamelizuota sojos, cukranendrių cukraus ir laimo plutele
-
Kepta žuvis jogurto padaže
-
Žuvies kotletai
-
Žuvies ir krevečių šašlykai
-
Lašiša su citrina
-
Kepta orkaitėje lydeka
-
Lašiša su krapų ir petražolių padažu
-
Ant grotelių orkaitėje kepti ešeriukai
-
Kepta lašiša
-
Bulviniai krabų blyneliai
-
Karališkoji silkė
-
Lašišos troškinys
-
Žuvis "lenkiškame" padaže
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Pica su lašiša
-
Keptos plekšnės
Karpis su salotomis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Karpis,
300 gramų -
Žuvies prieskoniai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Morkos,
1 vienetas -
Ridikėliai,
3 vienetai -
Kopūstai,
100 gramų -
Agurkai,
1 vienetas -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Prieskoniai salotoms,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Bazilikas,
2 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvį supjaustyti gabalėliais, apiberti prieskoniais. Sudėti į garų puodą 22 minutėms.
Ruošti garnyrą: visas daržoves nuplauti, morkas nuskusti ir supjaustyti šiaudeliais, agurkus perpjauti per pusę ir susmulkinti, kopūstą supjaustyti, ridikėlius pasmulkinti. Viską sumaišyti su salotų prieskoniais ir majonezu.
Prie žuvies patiekti salotas. Papuošti baziliku. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
