
Karpis su salotomis
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
300 gramų | karpis | |
1 žiupsnelis | žuvies prieskonių | |
Salotoms: | ||
1 vienetas | morkos | |
3 vienetai | ridikėliai | |
100 gramų | kopūstai | |
1 vienetas | agurkų | |
2 valgomieji šaukštai | majonezas | |
1 žiupsnelis | prieskoniai salotoms | |
Papuošimui: | ||
2 žiupsneliai | bazilikas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Žuvį supjaustyti gabalėliais, apiberti prieskoniais. Sudėti į garų puodą 22 minutėms.
2.
Ruošti garnyrą: visas daržoves nuplauti, morkas nuskusti ir supjaustyti šiaudeliais, agurkus perpjauti per pusę ir susmulkinti, kopūstą supjaustyti, ridikėlius pasmulkinti. Viską sumaišyti su salotų prieskoniais ir majonezu.
3.
Prie žuvies patiekti salotas. Papuošti baziliku. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryta lazanija
-
Žuvytės tešloje
-
Žuvies zrazai
-
Žuvies kotletai (sterkas, lydeka, ešerys arba menkė)
-
Lašišos užkandėlė
-
Keptas karpis Kūčioms
-
Lašiša su vasaros gėrybėmis
-
Midijų šašlykai
-
Kepta tilapija su krevečių "kepuraite"
-
Lašiša garuose
-
Žuvies šašlykai
-
Žuvis krakmolo apvalkale
-
Troškinta menkė (ubagiškai)
-
Šamų kotletukai
-
Itališki koldūnai
-
Troškinta lydeka
-
„Farfalle“ makaronai su jūros gėrybėmis
-
Žuvies kukuliai
-
Karpis su sūrio kepurėle
-
Saidos filė su ryžiais
Karpis su salotomis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Karpis,
300 gramų -
Žuvies prieskoniai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Morkos,
1 vienetas -
Ridikėliai,
3 vienetai -
Kopūstai,
100 gramų -
Agurkai,
1 vienetas -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Prieskoniai salotoms,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Bazilikas,
2 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvį supjaustyti gabalėliais, apiberti prieskoniais. Sudėti į garų puodą 22 minutėms.
Ruošti garnyrą: visas daržoves nuplauti, morkas nuskusti ir supjaustyti šiaudeliais, agurkus perpjauti per pusę ir susmulkinti, kopūstą supjaustyti, ridikėlius pasmulkinti. Viską sumaišyti su salotų prieskoniais ir majonezu.
Prie žuvies patiekti salotas. Papuošti baziliku. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...