Karpį nuskuskite, išdarinėkite, gerai nuplaukite šaltu vandeniu ir įtrinkite prieskoniais bei ištepkite aliejumi.
Susmulkinkite nuluptą cukiniją ir pomidorus. Svogūną supjaustykite griežinėliais.
Sukapokite petražoles.
Į foliją sudėkite karpį ir daržoves. Susukite.
Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių. Kepkite 35-40 minučių.

Folijoje keptas karpis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 vienetas | karpis (vidutinio dydžio) |
200 gramų | cukinija |
2 vienetai | pomidorai |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 vienetas | svogūnai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lašišos apkepas su špinatais
-
Farširuota lydeka kepta orkaitėje
-
Keptas karpis Kūčioms
-
Menkės apkepas su grybais
-
Karpis su porais
-
Saidos filė su ryžiais
-
Išmarinuota žuvis
-
Žuvies pyragas
-
Tešloje kepta lašiša
-
Lašišos faršo kepsneliai
-
Džiūvėsiuose kepta žuvis
-
Tilapija su špinatais pomidorų - šafrano padaže
-
Žuvies blyneliai su krevetėmis
-
Lašiša sluoksniuotoje tešloje
-
Armėniškai keptas upėtakis
-
Ant iešmo keptas ungurys
-
Tuno salotos su feta sūriu
-
Įdaryta lydeka
-
Lašiša garuose
-
Lašiša folijoje
Folijoje keptas karpis
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Karpis, vidutinio dydžio,
1 vienetas -
Cukinija,
200 gramų -
Pomidorai,
2 vienetai - Petražolės
- Druska
- Juodieji pipirai, malti
-
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Karpį nuskuskite, išdarinėkite, gerai nuplaukite šaltu vandeniu ir įtrinkite prieskoniais bei ištepkite aliejumi.
Susmulkinkite nuluptą cukiniją ir pomidorus. Svogūną supjaustykite griežinėliais.
Sukapokite petražoles.
Į foliją sudėkite karpį ir daržoves. Susukite.
Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių. Kepkite 35-40 minučių.
Reklama:
Komentarai (5)
-
[email protected]
2014-09-14 12:43
karpis
-
gintaras
2012-01-14 22:02
kazinkaip galima skaniai pagaminti baltaji amura?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...