Keptas karpis su pomidorais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
2 kilogramai | karpis |
150 gramų | vynas (baltas) |
50 gramų | sūris (fermentinis) |
300 mililitrų | alyvuogių aliejaus |
60 gramų | sviestas |
3 vienetai | pomidorai |
2 vienetai | svogūnai |
3 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | garstyčios (sėklos) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai (kvapnieji, malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Karpius išdarinėkite, pasūdykite, apibarstykite pipirais ir iškepkite aliejuje. Tada dėkite į troškintuvą. Aliejuje, kuriame kepė žuvys, pakepinkite griežinėliais supjaustytus svogūnus ir sutrintus česnakus. Kai svogūnai pagels, berkite garstyčias ir sudėkite nuluptus bei supjaustytus pomidorus. Troškinkite, kol pomidorai ištiš. Tada pilkite vyną, išmaišykite ir viską krėskite į troškintuvą su karpiais. Užtarkuokite sūrį, uždėkite sviestą ir apkepkite orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Spalvota žuvies užkepėlė
- Žuvies spurgytės
- Kepta jūros ešerio filė krevečių padaže
- Kepta marinuota žuvis
- Lašišos šašlykas su paprikomis
- Lašiša su daržovėmis ir grybais
- Marinuotas ir keptas upėtakis
- Kepta lašiša su svogūnais ir sūriu
- „Farfalle“ makaronai su jūros gėrybėmis
- Karpis, šutintas aluje
- Kepta žuvis su grybais
- Bulviniai krabų blyneliai
- Spalvota jūros ešerio filė
- Karpis, pomidorų padaže
- Lašišos kepsneliai
- Austrės su lietuviškais obuoliais
- Žuvis tešloje
- Silkių tango ant burokėlių
- Užkandėlė su „Klasikine“ silke
- Farširuota lydeka kepta orkaitėje
Keptas karpis su pomidorais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Karpis,
2 kilogramai -
Vynas, baltas,
150 gramų -
Sūris, fermentinis,
50 gramų -
Alyvuogių aliejus,
300 mililitrų -
Sviestas,
60 gramų -
Pomidorai,
3 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Česnakas,
3 skiltelės - Garstyčios, sėklos
- Druska
- Pipirai, kvapnieji, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Karpius išdarinėkite, pasūdykite, apibarstykite pipirais ir iškepkite aliejuje. Tada dėkite į troškintuvą. Aliejuje, kuriame kepė žuvys, pakepinkite griežinėliais supjaustytus svogūnus ir sutrintus česnakus. Kai svogūnai pagels, berkite garstyčias ir sudėkite nuluptus bei supjaustytus pomidorus. Troškinkite, kol pomidorai ištiš. Tada pilkite vyną, išmaišykite ir viską krėskite į troškintuvą su karpiais. Užtarkuokite sūrį, uždėkite sviestą ir apkepkite orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...