
Keptas karpis su pomidorais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
2 kilogramai | karpis |
150 gramų | vynas (baltas) |
50 gramų | sūris (fermentinis) |
300 mililitrų | alyvuogių aliejaus |
60 gramų | sviestas |
3 vienetai | pomidorai |
2 vienetai | svogūnai |
3 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | garstyčios (sėklos) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai (kvapnieji, malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Karpius išdarinėkite, pasūdykite, apibarstykite pipirais ir iškepkite aliejuje. Tada dėkite į troškintuvą. Aliejuje, kuriame kepė žuvys, pakepinkite griežinėliais supjaustytus svogūnus ir sutrintus česnakus. Kai svogūnai pagels, berkite garstyčias ir sudėkite nuluptus bei supjaustytus pomidorus. Troškinkite, kol pomidorai ištiš. Tada pilkite vyną, išmaišykite ir viską krėskite į troškintuvą su karpiais. Užtarkuokite sūrį, uždėkite sviestą ir apkepkite orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Silkės apkepas su ryžiais
-
Menkės apkepas su grybais
-
Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
-
Kalmarų žiedai tešloje
-
Žuvies kotletai su grybais
-
Omarai
-
Žuvies blyneliai
-
Troškintas karpis raudonajame padaže
-
Kepti ešeriukai su svogūnų laiškų ir paprikos užklotu
-
Silkė su svogunais marinate
-
Orkaitėje kepta lašiša su garstyčiomis ir česnaku
-
Jūreivio sapnas
-
Ant grotelių orkaitėje kepti ešeriukai
-
Karpis su salotomis
-
Žuvytės tešloje
-
Kepta žuvis su grybais
-
Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
-
Orkaitėje kepta žuvis
-
Papuošta kepta lydeka
-
Lašišos faršo ir grikių kotletukai
Keptas karpis su pomidorais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Karpis,
2 kilogramai -
Vynas, baltas,
150 gramų -
Sūris, fermentinis,
50 gramų -
Alyvuogių aliejus,
300 mililitrų -
Sviestas,
60 gramų -
Pomidorai,
3 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Česnakas,
3 skiltelės - Garstyčios, sėklos
- Druska
- Pipirai, kvapnieji, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Karpius išdarinėkite, pasūdykite, apibarstykite pipirais ir iškepkite aliejuje. Tada dėkite į troškintuvą. Aliejuje, kuriame kepė žuvys, pakepinkite griežinėliais supjaustytus svogūnus ir sutrintus česnakus. Kai svogūnai pagels, berkite garstyčias ir sudėkite nuluptus bei supjaustytus pomidorus. Troškinkite, kol pomidorai ištiš. Tada pilkite vyną, išmaišykite ir viską krėskite į troškintuvą su karpiais. Užtarkuokite sūrį, uždėkite sviestą ir apkepkite orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...