Žuvį išdarinėkite ir nuskuskite.
Įtrinkite prieskoniais ir česnaku.
Žuvį aptepkite aliejumi ir pavoliokite miltuose.
Svogūnus supjaustykite griežinėliais ir sudėkite į žuvies vidų.
Žuvį susukite į foliją ir kepkite apie 40 minučių 190° C orkaitėje.

Keptas upėtakis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
0.5 kilogramo | upėtakis |
šiek tiek | druska |
2 skiltelės | česnakas |
2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | prieskoniai (žuviai) |
1 vienetas | svogūnai |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvies kotletai
-
Žuvis tešloje
-
Menkė garuose
-
Žuvies kukuliukai
-
Žuvies filė
-
Žuvies blyneliai su krevetėmis
-
Kepta stinta su krapais
-
Žuvies maltiniai
-
Žuvies pyragas
-
Keptas upėtakis
-
Lašiša su krapų ir petražolių padažu
-
Lietuviški "sushiai"
-
Menkės kukuliai
-
Lašiša folijoje
-
Spageti su alyvuogėmis
-
Lašišos troškinys
-
Silkė su manų koše
-
Kepta marinuota žuvis
-
Kepta žuvis su daržovėmis
-
Folijoje kepta lašiša
Keptas upėtakis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Upėtakis,
0.5 kilogramo - Druska
-
Česnakas,
2 skiltelės -
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Prieskoniai, žuviai
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvį išdarinėkite ir nuskuskite.
Įtrinkite prieskoniais ir česnaku.
Žuvį aptepkite aliejumi ir pavoliokite miltuose.
Svogūnus supjaustykite griežinėliais ir sudėkite į žuvies vidų.
Žuvį susukite į foliją ir kepkite apie 40 minučių 190° C orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...