Žuvį išdarinėkite ir nuskuskite.
Įtrinkite prieskoniais ir česnaku.
Žuvį aptepkite aliejumi ir pavoliokite miltuose.
Svogūnus supjaustykite griežinėliais ir sudėkite į žuvies vidų.
Žuvį susukite į foliją ir kepkite apie 40 minučių 190° C orkaitėje.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Keptas upėtakis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
0.5 kilogramo | upėtakis |
šiek tiek | druska |
2 skiltelės | česnakas |
2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | prieskoniai (žuviai) |
1 vienetas | svogūnai |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvis tešloje
-
Tuno blyneliai
-
Kepta stinta su krapais
-
Kalmarų žiedai tešloje
-
Menkė su krienais ir grietine
-
Keptas karpis Kūčioms
-
Karpis, troškintas piene
-
Kepta lydeka
-
Kepta menkė majonezo padaže
-
Žuvis ant grilio
-
Žuvies-kumpio suktinukai
-
Žuvis pagal Ingą
-
Papuošta kepta lydeka
-
Kepta lašiša su brokolių padažu
-
Žuvies užkepėlė
-
Jūros gėrybių šašlykas
-
Greiti lašišos kepsneliai
-
Lietuviški "sushiai"
-
Menkės apkepas su grybais
-
Žuvies kukuliukai
Keptas upėtakis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Upėtakis,
0.5 kilogramo - Druska
-
Česnakas,
2 skiltelės -
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Prieskoniai, žuviai
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvį išdarinėkite ir nuskuskite.
Įtrinkite prieskoniais ir česnaku.
Žuvį aptepkite aliejumi ir pavoliokite miltuose.
Svogūnus supjaustykite griežinėliais ir sudėkite į žuvies vidų.
Žuvį susukite į foliją ir kepkite apie 40 minučių 190° C orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...