![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Lašiša su pievagrybiais
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
500 gramų | lašiša (pjaustinis) |
180 mililitrų | sultinys (daržovių) |
30 gramų | pievagrybiai |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
1 arbatinis šaukštelis | čiobreliai (džiovinti) |
1 arbatinis šaukštelis | pipirai (juodi, malti) |
30 mililitrų | grietinėlės, 35% |
2 valgomieji šaukštai | garstyčios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Žuvį nuplauti, nusausinti. Apibarstyti čiobreliais, pipirais ir druska. Kepti ant vidutinės ugnies apie 2 min. iš abiejų pusių. Supilti sultinį ir kaitinti, kol užvirs. Tada karštį sumažinti ir uždengus troškinti apie 5 min. Suberti smulkintus pievagrybius. Kaitinti dar apie 1 min. Žuvį išimti ir palikti šiltai. Į likusį sultinį supilti grietinėlę ir sudėti garstyčias. Išmaišyti ir kaitinti apie 2 min. Pagardinti prieskoniais, išmaišyti, ir patiekiant aplieti žuvį. Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Spalvota jūros ešerio filė
-
Lašiša su krapų padažu
-
Lynas, keptas ant grotelių
-
Troškinta žuvis
-
Bacalaitos – menkės kepsneliai
-
Ant grotelių kepta žuvis
-
Kepta jūros ešerio filė su grikiais
-
Karpis, troškintas piene
-
Lašišų arba upėtakių filė kepsnys su duonos plutele
-
Keptos midijos su sūriu
-
Lašiša grietinėlės padaže
-
Žuvis su brokoliais
-
Karališkoji silkė
-
Lašiša su vaisiais
-
Karpis pietums
-
Virtas karšis su obuoliais
-
Paltusas (juodasis) su daržovėmis
-
Žuvis krakmolo apvalkale
-
Lašiša orkaitėję su saulėgrąžomis
-
Menkė tešloje
Lašiša su pievagrybiais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Lašiša, pjaustinis,
500 gramų -
Sultinys, daržovių,
180 mililitrų -
Pievagrybiai,
30 gramų -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Čiobreliai, džiovinti,
1 arbatinis šaukštelis -
Pipirai, juodi, malti,
1 arbatinis šaukštelis -
Grietinėlė, 35%,
30 mililitrų -
Garstyčios,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvį nuplauti, nusausinti. Apibarstyti čiobreliais, pipirais ir druska. Kepti ant vidutinės ugnies apie 2 min. iš abiejų pusių. Supilti sultinį ir kaitinti, kol užvirs. Tada karštį sumažinti ir uždengus troškinti apie 5 min. Suberti smulkintus pievagrybius. Kaitinti dar apie 1 min. Žuvį išimti ir palikti šiltai. Į likusį sultinį supilti grietinėlę ir sudėti garstyčias. Išmaišyti ir kaitinti apie 2 min. Pagardinti prieskoniais, išmaišyti, ir patiekiant aplieti žuvį. Skanaus
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...