Baltieji žuvies kotletai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 200 gramų | menkės (file) |
| 2 vienetai | bulvių |
| 3 valgomieji šaukštai | konservuoti kukurūzai |
| 1 stiklinė | sultinys (daržovių ar grybų) |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 1 valgomasis šaukštas | miltai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | prieskoniai ((žuviai)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Bulves nulupkite, supjaustykite į kelias dalis ir išvirkite sultinyje. Tada bulves sumaigykite, sudėkite maltą žuvies filė, įmuškite kiaušinį, sudėkite kukurūzus, miltus, berkite truputį druskos ir prieskonių žuviai bei viską gerai išmaišykite. Formuokite kotletus, apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tailandietiški žuvies blyneliai
-
Lašiša grilyje
-
Kepta žuvis
-
Lašiša sluoksniuotoje tešloje
-
Plekšnė su špinatais ir feta
-
Keptuvėje kepti traškūs ešeriai
-
Kepta jūros ešerio filė krevečių padaže
-
Midijos su špinatais
-
Kepta balta žuvis (Tilapia)
-
Orkaitėje kepta lašiša
-
Lašiša su bulvių ir morkų koše
-
Žuvies šašlykai
-
Salotos su šaltai rūkyta lašiša ir granatais
-
Lašišų arba upėtakių filė kepsnys su duonos plutele
-
Suktinukai
-
Folijoje keptas karpis
-
Papuošta kepta lydeka
-
Menkės kukuliai
-
Austrės su lietuviškais obuoliais
-
Kepta menkė
Baltieji žuvies kotletai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Menkės, file,
200 gramų -
Bulvės,
2 vienetai -
Konservuoti kukurūzai,
3 valgomieji šaukštai -
Sultinys, daržovių ar grybų,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Miltai,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Prieskoniai, (žuviai)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves nulupkite, supjaustykite į kelias dalis ir išvirkite sultinyje. Tada bulves sumaigykite, sudėkite maltą žuvies filė, įmuškite kiaušinį, sudėkite kukurūzus, miltus, berkite truputį druskos ir prieskonių žuviai bei viską gerai išmaišykite. Formuokite kotletus, apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
