Kepti ešeriukai su svogūnų laiškų ir paprikos užklotu
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
6 vienetai | žuvis (mėgiama (pvz. ešerys)) |
šiek tiek | svogūnų laiškai |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | druska |
5 valgomieji šaukštai | miltai |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
1 vienetas | paprika |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Ešeriams nulupti odą, išvalyti vidurius. Pabarstome druska, pipirais, mėgstamais prieskoniais ir apvoliojame miltuose. Dedame į įkaitintą keptuvę ir kepame kol gražiai apskrus.
2.
Tuo tarpu kubeliais susipjaustome paprikas ir susismulkiname svogūnų laiškus. Viską beriame į keptuvę ir kepame, kol daržovės suminkštės, įdedame grietinę ir dar kelias minutes troškiname.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Spalvota žuvies užkepėlė
- Žuvies spurgytės
- Kepta jūros ešerio filė krevečių padaže
- Kepta marinuota žuvis
- Lašišos šašlykas su paprikomis
- Lašiša su daržovėmis ir grybais
- Marinuotas ir keptas upėtakis
- Kepta lašiša su svogūnais ir sūriu
- „Farfalle“ makaronai su jūros gėrybėmis
- Karpis, šutintas aluje
- Kepta žuvis su grybais
- Bulviniai krabų blyneliai
- Spalvota jūros ešerio filė
- Karpis, pomidorų padaže
- Lašišos kepsneliai
- Austrės su lietuviškais obuoliais
- Žuvis tešloje
- Silkių tango ant burokėlių
- Užkandėlė su „Klasikine“ silke
- Farširuota lydeka kepta orkaitėje
Kepti ešeriukai su svogūnų laiškų ir paprikos užklotu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Žuvis, mėgiama (pvz. ešerys),
6 vienetai - Svogūnų laiškai
- Aliejus
- Druska
-
Miltai,
5 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Paprika,
1 vienetas - Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ešeriams nulupti odą, išvalyti vidurius. Pabarstome druska, pipirais, mėgstamais prieskoniais ir apvoliojame miltuose. Dedame į įkaitintą keptuvę ir kepame kol gražiai apskrus.
Tuo tarpu kubeliais susipjaustome paprikas ir susismulkiname svogūnų laiškus. Viską beriame į keptuvę ir kepame, kol daržovės suminkštės, įdedame grietinę ir dar kelias minutes troškiname.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...