
Pica su lašiša
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 pakelis | tešla (MANTINGA) |
1 valgomasis šaukštas | pomidorai ((tyrė)) |
500 gramų | lašiša (rūkyta) |
100 gramų | sūris (tarkuotas, DŽIUGAS) |
8 vienetai | pievagrybiai ((vidutinio dydžio) ) |
2 vienetai | svogūnai (raudoni) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Pievagrybius ir svogūnus supjaustyti nedideliais gabaliukais.
2.
Picos tešla iškloti skardą, jos paviršių patepti pomidorų tyre. Ant jos sudėti sluoksnį pievagrybių ant jų dėti svogūnus, visą paviršių uždengti lašiša ir apibarstyti tarkuotu
sūriu.
sūriu.
3.
Kepti iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 20 – 30 min. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lašišos suktiniai
-
Menkė su apelsinais
-
Žuvis su cukinija
-
Kepta lydeka
-
Pyragas su žuvies įdaru
-
Bulviniai krabų blyneliai
-
Žuvis ant grilio
-
Žuvies kotletai su grybais
-
ZIGMO lašiša su karamelizuota sojos, cukranendrių cukraus ir laimo plutele
-
Kepta skumbrė
-
Silkių užkandis kitaip - "Silkių mojito"
-
Žuvis tešloje
-
Virtas karšis su obuoliais
-
Papuošta kepta lydeka
-
Silkių tango ant burokėlių
-
Marinuota žuvis su padažu
-
Kepta marinuota žuvis
-
Užkandėlė su „Klasikine“ silke
-
Lašišos vėrinukai
-
Silkės ir brokolių užkandėlė
Pica su lašiša
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Tešla, MANTINGA,
1 pakelis -
Pomidorai, (tyrė),
1 valgomasis šaukštas -
Lašiša, rūkyta,
500 gramų -
Sūris, tarkuotas, DŽIUGAS,
100 gramų -
Pievagrybiai, (vidutinio dydžio) ,
8 vienetai -
Svogūnai, raudoni,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pievagrybius ir svogūnus supjaustyti nedideliais gabaliukais.
Picos tešla iškloti skardą, jos paviršių patepti pomidorų tyre. Ant jos sudėti sluoksnį pievagrybių ant jų dėti svogūnus, visą paviršių uždengti lašiša ir apibarstyti tarkuotu
sūriu.Kepti iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 20 – 30 min. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...