
Pica su lašiša
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 pakelis | tešla (MANTINGA) |
1 valgomasis šaukštas | pomidorai ((tyrė)) |
500 gramų | lašiša (rūkyta) |
100 gramų | sūris (tarkuotas, DŽIUGAS) |
8 vienetai | pievagrybiai ((vidutinio dydžio) ) |
2 vienetai | svogūnai (raudoni) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Pievagrybius ir svogūnus supjaustyti nedideliais gabaliukais.
2.
Picos tešla iškloti skardą, jos paviršių patepti pomidorų tyre. Ant jos sudėti sluoksnį pievagrybių ant jų dėti svogūnus, visą paviršių uždengti lašiša ir apibarstyti tarkuotu
sūriu.
sūriu.
3.
Kepti iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 20 – 30 min. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptas upėtakis
-
Žuvis su migdolais
-
Žuvies spurgytės
-
Silkių užkandis kitaip - "Silkių mojito"
-
Tešloje kepti žuvies piršteliai
-
Keptos plekšnės
-
Žuvies apkepas
-
Virta žuvis tešloje
-
Keptos kuojos
-
Kepta menkė su bulvėmis
-
Lašiša su prieskoninėmis žolelėmis
-
Omarai
-
Lašišos kepsneliai
-
Keptas upėtakis
-
Kepta menkė
-
Austrės su lietuviškais obuoliais
-
Lašiša sluoksniuotoje tešloje
-
Lašiša su vasaros gėrybėmis
-
Žuvies kotletai
-
Virtas karšis
Pica su lašiša
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Tešla, MANTINGA,
1 pakelis -
Pomidorai, (tyrė),
1 valgomasis šaukštas -
Lašiša, rūkyta,
500 gramų -
Sūris, tarkuotas, DŽIUGAS,
100 gramų -
Pievagrybiai, (vidutinio dydžio) ,
8 vienetai -
Svogūnai, raudoni,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pievagrybius ir svogūnus supjaustyti nedideliais gabaliukais.
Picos tešla iškloti skardą, jos paviršių patepti pomidorų tyre. Ant jos sudėti sluoksnį pievagrybių ant jų dėti svogūnus, visą paviršių uždengti lašiša ir apibarstyti tarkuotu
sūriu.Kepti iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 20 – 30 min. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...