
Pica su lašiša
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 pakelis | tešla (MANTINGA) |
1 valgomasis šaukštas | pomidorai ((tyrė)) |
500 gramų | lašiša (rūkyta) |
100 gramų | sūris (tarkuotas, DŽIUGAS) |
8 vienetai | pievagrybiai ((vidutinio dydžio) ) |
2 vienetai | svogūnai (raudoni) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Pievagrybius ir svogūnus supjaustyti nedideliais gabaliukais.
2.
Picos tešla iškloti skardą, jos paviršių patepti pomidorų tyre. Ant jos sudėti sluoksnį pievagrybių ant jų dėti svogūnus, visą paviršių uždengti lašiša ir apibarstyti tarkuotu
sūriu.
sūriu.
3.
Kepti iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 20 – 30 min. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Krevetės su saulėje džiovintų pomidorų, špinatų ir grietinėlės padažu
-
Silkė su morkomis
-
Folijoje keptas karpis
-
Keptos seliavos
-
Kepta menkė su bulvėmis
-
Bulvių apkepas su svogūnais
-
Prancūziški žuvies suktinukai su varškės sūriu
-
Kepta žuvies filė
-
Žuvis su alyvuogėmis
-
Sojos kepsniai su lašiša
-
Skumbrė pievagrybių padaže
-
Lašiša su vaisiais
-
Bulviniai blynai su lašiša
-
Pieniška moliūgų sriuba
-
Lašiša su aitriosiomis paprikomis ir avokadų, agurkų salotomis
-
Švediškos bulvės su ZIGMO Bocmano silke
-
Skumbrė kepta orkaitėje
-
Midijų šašlykai
-
Pikantiškosios krevetės grilyje
-
Keptos seliavos su kiaušiniais
Pica su lašiša
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Tešla, MANTINGA,
1 pakelis -
Pomidorai, (tyrė),
1 valgomasis šaukštas -
Lašiša, rūkyta,
500 gramų -
Sūris, tarkuotas, DŽIUGAS,
100 gramų -
Pievagrybiai, (vidutinio dydžio) ,
8 vienetai -
Svogūnai, raudoni,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pievagrybius ir svogūnus supjaustyti nedideliais gabaliukais.
Picos tešla iškloti skardą, jos paviršių patepti pomidorų tyre. Ant jos sudėti sluoksnį pievagrybių ant jų dėti svogūnus, visą paviršių uždengti lašiša ir apibarstyti tarkuotu
sūriu.Kepti iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 20 – 30 min. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...