
Pica su lašiša
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 pakelis | tešla (MANTINGA) |
1 valgomasis šaukštas | pomidorai ((tyrė)) |
500 gramų | lašiša (rūkyta) |
100 gramų | sūris (tarkuotas, DŽIUGAS) |
8 vienetai | pievagrybiai ((vidutinio dydžio) ) |
2 vienetai | svogūnai (raudoni) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Pievagrybius ir svogūnus supjaustyti nedideliais gabaliukais.
2.
Picos tešla iškloti skardą, jos paviršių patepti pomidorų tyre. Ant jos sudėti sluoksnį pievagrybių ant jų dėti svogūnus, visą paviršių uždengti lašiša ir apibarstyti tarkuotu
sūriu.
sūriu.
3.
Kepti iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 20 – 30 min. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šamų kotletukai
-
Žuvis "lenkiškame" padaže
-
Keptas upėtakis
-
Lašišos vėrinukai
-
Lynas, keptas su džiūvėsėliais
-
Jūros gėrybių šašlykas
-
Žuvies maltinukai su žirnelių įdaru
-
Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
-
Silkė pataluose
-
Karališkoji silkė
-
Skumbrė su svogūnais grilyje
-
Vėrinukai su žuvies kukulaičiais
-
Lašišos kepsneliai
-
Folijoje kepta žuvis
-
Folijoje kepta skumbrė
-
Lašiša grietinėlės padaže
-
Kepta jūros ešerio filė krevečių padaže
-
Kepti grilyje oto gabalėliai
-
Troškinta žuvis su morkomis
-
Kepta žuvis su grybais
Pica su lašiša
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Tešla, MANTINGA,
1 pakelis -
Pomidorai, (tyrė),
1 valgomasis šaukštas -
Lašiša, rūkyta,
500 gramų -
Sūris, tarkuotas, DŽIUGAS,
100 gramų -
Pievagrybiai, (vidutinio dydžio) ,
8 vienetai -
Svogūnai, raudoni,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pievagrybius ir svogūnus supjaustyti nedideliais gabaliukais.
Picos tešla iškloti skardą, jos paviršių patepti pomidorų tyre. Ant jos sudėti sluoksnį pievagrybių ant jų dėti svogūnus, visą paviršių uždengti lašiša ir apibarstyti tarkuotu
sūriu.Kepti iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 20 – 30 min. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...