
Suktinukai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
šiek tiek | džiūvėsėliai |
1 vienetas | kiaušiniai |
30 gramų | sūris (fermentinis) |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | druska |
4 vienetai | lydeka (gabalai) |
4 vienetai | krabų lazdelės |
1 vienetas | aitriosios paprikos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Filė perpjaukite skersai per pusę. Šiek tiek pasūdome. Ant kiekvieno gabalo dedame po krabo lazdelę, pipiro gabaliuką, įdedame žiupsnelį tarkuoto fermentinio sūrio. Pabarstome smulkintais krapais. Susukame suktinuką, susmeigiame dantų krapštuku. Jį apvoliojame kiaušinio plakinyje ir džiuvėsėliuose. Kepkite įkaitintuose riebaluose.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Čipolino galvelės
-
Faršu įdaryti pomidorai
-
Kepsneliai su sūriu
-
Kiauliena pagal Aistę
-
Kopūstainiai su mėsa
-
Kiaulienos muštinis
-
Kiaulienos kepsneliai su ananasais
-
Balandėliai
-
Triušienos pjausniai
-
Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
-
Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
-
Tešloje keptas rūkytas kumpis
-
Karališkieji kotletai
-
Netikras zuikis tešloje
-
Kepti kiaulių kulniukai (karka)
-
Kiaulienos šašlykas su medumi
-
Kiaulienos ir varškės maltinukai
-
Netikras Zuikis kitaip
-
Šašlykai marinuoti kefyre
-
Vasaros šašlykiukas
Suktinukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
- Džiūvėsėliai
-
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Sūris, fermentinis,
30 gramų - Aliejus
- Druska
-
Lydeka, gabalai,
4 vienetai -
Krabų lazdelės,
4 vienetai -
Aitrioji paprika,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Filė perpjaukite skersai per pusę. Šiek tiek pasūdome. Ant kiekvieno gabalo dedame po krabo lazdelę, pipiro gabaliuką, įdedame žiupsnelį tarkuoto fermentinio sūrio. Pabarstome smulkintais krapais. Susukame suktinuką, susmeigiame dantų krapštuku. Jį apvoliojame kiaušinio plakinyje ir džiuvėsėliuose. Kepkite įkaitintuose riebaluose.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...